Open Procurement Albania

Loti 1: Projektim me objekt: “Ndërtim KUZ në qytetin Ballsh”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mallakastër
Institucioni Prokurues Bashkia Mallakaster
Objekti i Tenderit Loti 1: Projektim me objekt: “Ndërtim KUZ në qytetin Ballsh”
Nr. Reference REF-30115-05-20-2022
Vlera / Fondi Limit 4 162 648,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-05-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-06-2022
Data e mbajtjes se tenderit 03-06-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “GB Civil Engineering” shpk & “INVICTUS” shpk
2. “GRAMA” shpk
3. “INSTITUTI DEKLIADA-ALB” shpk
4. “M.A.G PARTNERS” shpk, & “STUDIO ARCHIMED” shpk & “A & E” shpk
5. “NET-GROUP” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “G B Civil Engineering” shpk - “INVICTUS” shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 664 416,00
  Data e shpalljes se fituesit 29-06-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “GRAMA” shpk, për këto arsye:
  - nuk disponon kategorinë “14 – Studime e projektime të ndërtimit të impianteve të trajtimit të ujërave të zeza” dhe rrjedhimisht nga “GRAMA” shpk, nuk plotësohet kjo kërkesë.
  2. “M.A.G PARTNERS” shpk & “STUDIO ARCHIMED” shpk & “A & E” shpk, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kërkesën e përcaktuar sipas pikës 2.3.1. të Kapacitetit teknik, te Kriteret e Veçanta për Kualifikim për Lotin 1, të Shtojcës 8, të Dokumentave Standarte të Tenderit, pasi Komisioni i Vlerësimit të Ofertave (KVO), konstaton se BOE ka marrë pjesë dhe ka ofertuar në të katërta Lotet e procedurës objekt prokurimi dhe nga kryesuesi i BOE “M.A.G PARTNERS” shpk, i cili ka marrë përsipër të kryejë 50% të shërbimit të projektimit për të katërta Lotet, nuk plotësohet kjo kërkesë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G B Civil Engineering” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G B Civil Engineering” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G B Civil Engineering” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “G B Civil Engineering” shpk viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “INVICTUS” shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data