Open Procurement Albania

Ndërtim rrugët (Rr.Erzeni+Rr.Marubi+Rr.Valbona+Rr.Tomorri)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Ndërtim rrugët (Rr.Erzeni+Rr.Marubi+Rr.Valbona+Rr.Tomorri)
Nr. Reference REF-37105-07-26-2022
Vlera / Fondi Limit 59 577 725,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-07-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-08-2022
Data e mbajtjes se tenderit 11-08-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. XHAST shpk & DENIS-05 shpk
2. KUPA shpk & STERKAJ shpk
3. Liqeni VII sha
4. SIRETA 2 Fshpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUPA - STERKAJ
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 55 639 430,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 66767316
  Data e lidhjes se kontrates 03-10-2022
  Kohezgjatja e kontrates 135 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Liqeni VII sha, per arsye:
  Në formularin e vetëdeklarimit sipas shtojcës 8 të paraqitur në sistemin elektronik të prokurimit nuk janë përmbushur pikat:
  • Numri i kerkuar I fuqise punetore
  • Mungojne punonjesit e specializuar si me poshte:
  -6 (gjashte) Shofere Kamioni
  -4 (kater) Eskavatorist
  -3 (tre) Automakinist

  2. XHAST shpk & DENIS-05 shpk per arsye:
  Nga verifikimi i dokumentacionit orgjinal dhe të noterizuar të dorëzuar nga operatori i renditur i pari, rezultoi se:
  1. Mungon dokumentacioni i deklaruar në formularin përmbledhës i vetëdeklarimit për autobitumatriçe (deklaratë çdoganimi);
  2. Mungon dokumentacioni i deklaruar në formularin përmbledhës i vetëdeklarimit për asfaltoshtruese (faturë tvsh 21.11.2008;
  3. Mungon dokumentacioni i deklaruar në formularin përmbledhës i vetëdeklarimit për autobot uji me targë AA639OD;
  4. Mungon dokumentacioni i deklaruar në formularin përmbledhës i vetëdeklarimit për Rrul ngjeshës gome cilindër 17 ton, faturë tvsh 04.12.2017;
  5. Mungon dokumentacioni i deklaruar në formularin përmbledhës i vetëdeklarimit për Rrul cilindër minimumi 8 ton;
  6. Mungon kontrata e furnizimit me fabrikën e prodhimi asfalti e pajisur me leje mjedisore me nr. rep 3900, datë 19.08.2021 e deklaruar në formularin përmbledhës të vetëdeklarimit;
  7. Mungon kontrata e furnizimit me beton dhe inerte me nr. rep 3205, datë 14.07.2021 e deklaruar në formularin përmbledhës të vetëdeklarimit;
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 139 datë 10 Tetor 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data