Open Procurement Albania

Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Maliq
Institucioni Prokurues Bashkia Maliq
Objekti i Tenderit Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja
Nr. Reference REF-38977-08-16-2022
Vlera / Fondi Limit 52 083 781,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 17-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 01-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 13
Operatore Konkurues 1. BOE “IDK KONSTRUKSION” shpk dhe “T&XH” shpk
2.“LTE CONSTRUCTION” shpk
3. “INFINIT” shpk
4. “NIKA” shpk
5. “INA” shpk & Operatori Mbështetës “Orest Potka” person fizik
6.BOE “SPARTAK S.A” shpk & “AVDULI” shpk
7. “ASI-2A CO” shpk
8. “REJ” shpk
9.“XHENGO” shpk& Operatori Mbështetës “CURRI” shpk
10. “2N” shpk
11. “SARDO” shpk
12. “PEPA GROUP GROUP” shpk
13.“SARK” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NIKA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 39 708 355,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 45250027
  Data e lidhjes se kontrates 07-10-2022
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.BOE “IDK KONSTRUKSION” shpk dhe “T&XH” shpk, per arsye:
  - Nuk plotëson kriteret e përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit të kërkuara në DST me objekt:
  “Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja” -Formulari i ofertës ekonomike nuk përputhet me perventivin e paraqitur.

  2. “LTE CONSTRUCTION” shpk, per arsye:
  - Nuk plotëson kriteret e përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit të kërkuara në DST me objekt:
  “Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja”
  -Mungon punonjësi i kualifikuar elektricist dhe 2 punonjës të kualifikaur muratorë.
  - Operatori ekonomik nuk ka paraqitur akt - mareveshjen me prodhuesin/distributorin e shitjes, te firmosur perpara noterit, per furnizimin me Elektropompe Centrifugale (te specifikuar ne preventivin e punimeve), ku te specifikohet se ne rast te shpalljes fitues ne proceduren e prokurimit operatori ekonomik do te furnizohet me Elektropompe Centrifugale gjate periudhes te realizimit te kontrates.
  Operatori ekonomik do te paraqese vetedeklarim se prodhuesi eshte konform sistemeve te menaxhimit te cilesise dhe ne rast se operatori ekonomik shpallet fitues do te paraqese çertifikaten ISO 9001: 2015 (Per sistemin e menaxhimit te cilesise)

  3. “INFINIT” shpk , per arsye:
  - Nuk plotëson kriteret e përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit të kërkuara në DST me objekt:
  “Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja”
  -Opeartori Ekonomik ka tejkaluar vlerën e fondit limit për paisjen.

  4. BOE “SPARTAK S.A” shpk & “AVDULI” shpk, per arsye:
  - Nuk plotëson kriteret e përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit të kërkuara në DST me objekt: “Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja”
  -Operatori Ekonomik”SPARTAK S.A” sipas përqindjes së bashkëpunimit nuk ka paraqitur punë të ngjashmë, certefikatat ISO dhe vetedeklarimin se prodhuesi eshte konform sistemeve te menaxhimit te cilesise dhe ne rast se operatori ekonomik shpallet fitues do te paraqese çertifikaten ISO 9001: 2015 (Per sistemin e menaxhimit te cilesise)

  5. “PEPA GROUP GROUP” shpk, per arsye:
  - Nuk plotëson kriteret e përgjithshme dhe të veçanta të kualifikimit të kërkuara në DST me objekt:
  “Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja”
  -Preventivi i paraqitur tejkalon vlerën e fondit limit për punimet e ndërtimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per NIKA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 143 datë 17 Tetor 2022

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data