Open Procurement Albania

Loti XIV: “Mbrojtja Nr. 3 Nga Grryerrjet e Lumit Zhullima, Baldushk”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Loti XIV: “Mbrojtja Nr. 3 Nga Grryerrjet e Lumit Zhullima, Baldushk”
Nr. Reference REF-42174-09-19-2022
Vlera / Fondi Limit 7 166 192,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-09-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 05-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “VELLEZERIT HYSA ” shpk
2. “Caushi M” shpk
3. “STERKAJ” shpk
4. “Rroku GUEST” shpk
5. “SIRETA 2F” shpk
6. BE - IS” shpk
7. “MODESTE” shpk
8. “DENIS 05” shpk
9.“DAJTI PARK 2007” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Caushi M
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 029 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 01-11-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj kalendarike duke nisur nga data e lidhjes së kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. VELLEZERIT HYSA shpk, per arsye:
  -nuk ploteson piken 3, te Dokumenteve Standart te Tenderit, pasi Z. Shefqet Duhanxhiu, i deklaruar si drejtues teknik per kete procedure prokurimi, eshte i deklaruar si Drejtues teknik edhe ne kontraten e lidhur me Autoritetin Kontraktor Bashkia Tirane, “Ndertim i ures mbi lumen e Zhullimes, Baldushk”, cka bie ne kundershtim me DST.

  2. MODESTE shpk, per arsye:
  -Referuar Formularit te Vetdeklarimit sipas Shtojces 8 te paraqitur nga Operatori Ekonomik MODESTE shpk, pas verifikimit rezultoi se pergjigjet e pyetjeve ne Deklaraten B pikat 8,9 dhe 10, perben shkak per skualifikim.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-42174-09-19-2022
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data