Open Procurement Albania

Rikonstruksion rrugës Zhulat Gjirokastër loti I

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Rikonstruksion rrugës Zhulat Gjirokastër loti I
Nr. Reference REF-44178-10-03-2022
Vlera / Fondi Limit 48 561 521,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-10-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-10-2022
Data e mbajtjes se tenderit 24-10-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. ALBA KONSTRUKSION shpk
2. BEQIRI
3. BOE BONUS shpk & “G.P.G Company” shpk
4. COBIAL
5. BOE EUROBETON shpk & INA shpk me NIPT
6. BOE LTE CONSTRUKSION & NDREGJONI
7. BOE NEAL 86 shpk & KUPA shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • EUROBETON shpk - INA shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 38 296 731,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-12-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 45956077
  Data e lidhjes se kontrates 13-02-2023
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga BOE “Bonus” SHPK & “GPG Company” SHPK me objekt: Kërkesë për heqje dorë nga shqyrtimi administrativ i ankesës nr. 2881 prot., datë 28.12.2022

  Komisioni vendosi: Të përfundojë procedimin administrativ për procedurën e prokurimit

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ALBA KONSTRUKSION shpk, per arsye:
  -Nuk i ploteson te gjitha kriteret e pergjithshme dhe te vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST. -Nuk ploteson kriterin 2.10, pasi nuk ka deklaruar nje mjek te pergjithshem
  -Preventivi i punimeve ka gabim ne zerin 1 te Kapitullit PUNIME SHTRESASH RRUGORE, pasi ka ndryshuar sasine e zerit me analize nr.3.138 nga 1345 meter kub duke e zvogeluar ne 7.414meter kub.

  2. BOE BONUS shpk dhe G.P.G Company shpk, per arsye:
  -Ne Formularin permbledhes te deklarimit, shtojca 8 ka pasaktesi
  -GPG COMPANY Nuk plotesoni kriterin 2.7
  -BONUS Nuk plotesoni kriterin 2.7

  3. BOE LTE CONSTRUKSION dhe NDREGJONI shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin, 2.7, pasi nuk kane deklaruar punonjes te specializuar.
  -LTE CONSTRUKSION nuk ploteson kriterin 2.10 ,pasi nuk ka pjese te stafit nje mjekte pergjithshem.
  -Nuk plotesoni kriterin 2.14, pasi mjetet dhe pajisjet nuk i ka deklaruar ne shtojcen 8 ne formularin permbledhes te vetedeklarimit, e meposhtem.

  4. BOE NEAL 86 shpk dhe KUPA shpk, per arsye:
  -Ka mangesi dhe nuk plotesojne te gjithe kriteret e pergjithshme dhe te vecanta te kualifikimit te percaktuara ne DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA shpk viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA shpk viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA shpk viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per INA shpk viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 17 datë 20 Shkurt 2023
  Procesverbal "Për argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve për kualifikim"
  Formular, VENDIM I KPP NR 60/2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data