Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i shkolles mesme “Muhamet Kondi”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Poliçan
Institucioni Prokurues Bashkia Poliçan
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i shkolles mesme “Muhamet Kondi”
Nr. Reference REF-39628-08-24-2022
Vlera / Fondi Limit 45 125 675,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 22-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1.BOE "IGROUP” sh.p.k & “INERTI” sh.p.k
2. BOE "ZDRAVO" shpk &" BAJRAMI N. ".shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ” ZDRAVO“ sh.p.k - BAJRAMI N SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 44 936 609,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-10-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 6 muaj nga hyrja ne kantinerin e ndertimit
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -BOE"IGROUP” sh.p.k & “INERTI” sh.p.k, per arsye:
  -nuk ka paraqitur Kopje të Certifikatës Elektronike të Fiskalizimit, për tatimpaguesit që përdorin Platformën Qendrore të Faturave. Kopje të Certifikatës Elektronike të Fiskalizimit dhe kopje të vlefshme të kontratës së lidhur me Kompaninë e Çertifikuar për zgjidhjen softuerike në përdorim, për tatimpaguesit që lëshojnë fatura përmes zgjidhjes softuerike.
  -pas verifikimit të shtojcen 8 te formularit te vetedeklarimit rezulton BOE ka deklaruar mjetet të cilat i disponon ne pronësi ose me kotratë qiraje. Per dy mjetet e llojit kamioncinë me kap.mbajtes 1-3 T dhe 3-5 T eshte kerkuar të paraqiten prane AK kontrata noteriale Nr.Rep5562 Nr.kol.1420 per te verifikuar datën e lidhjes së kësaj kontrate pasi afati i fillimit të kontratës së qirasë eshte datë 08.10.2022 me afat 5-vjecar , datë e cila rezulton te jetë pas datës së zhvillimit të procedurës së prokurimit. Kjo kontratë se bashku me dokumentacionin shoqërues ligjor nuk eshte dorezuar pranë AK.
  -OE IGROUP me kontrate bashkepunimi te operatoreve ekonomik date 16.09.2022 shoqeria IGROUP do te kete 3% te realizimit te punimeve konkretisht ne kapitullin D te preventivit INSTALIMET ELEKTRIKE sipas volumeve me nr rendor nga 22-31. Sa më sipër është e domosdoshme pasja në listpagesë dhe me kontratë e një punonjës elektricist për kryerjen e punimeve të marra përsipër sipas aktmarrëveshjes. OE IGROUP nuk ka ne listpagesen e tij nje specialist elektricist i cili eshte i domosdoshem per kryerjen e punimeve elektrike te marra persiper per tu kryer nga ky operator.
  -mungese informacioni ne preventivin e dorezuar.Vlera totale e secilit prej preventivave te sistemeve duhet te ishte pasqyruar ne preventivin permbledhes ne zerin nr 8 (INPJANISTIKA ). BOE ka paraqitur gabime aritmetike ne preventiv si dhe nuk ka pranuar korigjimet brenda afateve te percaktuara kohore nga AK.
  -Formulari i ofertes ekonomike të paraqitur BOE rezulton me gabime aritmetike ne llogaritjen e vleres se TVSH-se.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ” ZDRAVO“ sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ” ZDRAVO“ sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ” ZDRAVO“ sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ” ZDRAVO“ sh.p.k viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data