Open Procurement Albania

Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vorë
Institucioni Prokurues Bashkia Vorë
Objekti i Tenderit Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë
Nr. Reference REF-57157-01-26-2023
Vlera / Fondi Limit 3 333 333,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 27-01-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “InfoSoft Office” shpk
2. “ERVIN LUZI” shpk
3. “MARKETING & DISTRIBUTION” shpk
4. “LIBRARI DYRRAHU” shpk
5. “ERISONI COMPANY” shpk
6. “Adenis Kastrati Kastrati”
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfoSoft Office
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 797 058,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2156470
  Data e lidhjes se kontrates 12-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 10 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga:InfoSoft Office, me objekt: Modifikim i dokumentave te tenderit

  Ka pasur ankesa nga:MARKETING & DISTRIBUTION, me objekt: Modifikim i dokumentave te tenderit

  Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. Adenis Kastrati Kastrati, per arsye:
  -Nuk justifikion oferten e paraqitur anomalisht te ulet sipas nenit 93 te ligjit per prokurimin publik nr. 162/2020.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 34 datë 18 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi
  Formular Ankimimi

  Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vorë
  Institucioni Prokurues Bashkia Vorë
  Objekti i Tenderit Blerje Kancelari për Bashkinë Vorë
  Nr. Reference REF-51004-11-23-2022
  Vlera / Fondi Limit 3 333 333,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 24-11-2022
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-12-2022
  Data e mbajtjes se tenderit 05-12-2022
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 10 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Gjate zbatimit te vendimit te KPP-se, per heqjen e procedures se prokurimit nga pezullimi, nga ana e njesise gabimisht procedura u hoq nga pezullimi pa bere ndryshimet e afatit te fundit për paraqitjen dhe hapjen e ofertave. Per kete arsye anullohet procedura pasi ne sistem nuk mund te vazhdojme me tej me zhvillimin e procedures.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 7 datë 23 Janar 2023
  Preventiv dhe Specifikime teknike

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data