Open Procurement Albania

Rikualifikimi i bllokut dhe degëzimeve për rrugët: “Nikoll Mekjashi”-“Shyqyri Basha”-“Kostandin Shpataraku”-“Minella Karajani”-“Bajazit Shehu".

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
Objekti i Tenderit Rikualifikimi i bllokut dhe degëzimeve për rrugët: “Nikoll Mekjashi”-“Shyqyri Basha”-“Kostandin Shpataraku”-“Minella Karajani”-“Bajazit Shehu".

Burimi i financimit: të ardhurat e Bashkisë Tiranë për vitin 2022, miratuar me VKB Nr. 166, datë 24.12.2021 të Këshillit Bashkiak “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2022- 2024 dhe detajimin e buxhetit të Bashkisë së Tiranës për vitin 2022 (e ndryshuar)”.
Nr. Reference REF-53908-12-16-2022
Vlera / Fondi Limit 124 656 066,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-12-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 04-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. “ALBAVIA” shpk
2. “L.T.E CONSTRUCTION” shpk
3. “ALMO KONSTRUKSION” shpk
4.“KTHELLA” shpk
5. BOE “BE - IS” shpk & “ERGI” shpk
6. “BAJRAMI N.” shpk
7. “K A C D E D J A” shpk
8. BOE “Shendelli” shpk & “METEO”. shpk
9. “LIQENI” sha
10. “PEPA GROUP GROUP” shpk
11. “DAJTI PARK 2007” shpk
12. “ED KOSTRUKSION” shpk
13. “ULZA” shpk
14. “S I R E T A 2F” shpk
15. “CURRI” shpk
16. “AGRI KONSTRUKSION” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBAVIA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 76 476 380,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 91772196
  Data e lidhjes se kontrates 01-03-2023
  Kohezgjatja e kontrates 5 (pese) muaj kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 21 datë 6 Mars 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti Zbatimi 1
  Projekti Zbatimi 2
  Projekti Zbatimi 3

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data