Open Procurement Albania

Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin:”Rikonstruksioni shkolla 9 – vjeçare ”Avni Rustemi”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin:”Rikonstruksioni shkolla 9 – vjeçare ”Avni Rustemi”
Nr. Reference REF-55581-12-30-2022
Vlera / Fondi Limit 1 045 810,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 04-01-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 16-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues 1. BOE “ARKIMADE” shpk & “SPAHERA” shpk
2. “DERBI-E” shpk
3. “NET -GROUP” shpk
4. “NOVATECH STUDIO “shpk
5. “S & L STUDIO” shpk
6. “A&E ENGINERING” shpk
7. “TAULANT” shpk
8. BOE “TESLA VIZION” shpk & “IMES-D” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 849 585,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-01-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1019502
  Data e lidhjes se kontrates 15-02-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) muaj kalendarike duke nisur nga data e lidhjes së kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE ARKIMADE”shpk dhe SPAHERA shpk, per arsye:
  - Vlera e ofertes ekonomike te ofertuar nga Operatori Ekonomik nuk eshte ne perputhje me VKM Nr. 354 date 11.05.2016

  2. DERBI E shpk, per arsye:
  -Ne formularin permbledhes te vetedeklarimit sipas shtojces 9, tek germa B: DEKLARATA Per Dorezimin e Ofertave te Pavarura, nuk ka plotesuar piken 6

  3. S L STUDIO shpk, per arsye:
  -Ne formularin permbledhes te vetedeklarimit sipas shtojces 9, tek germa B: DEKLARATA Per Dorezimin e Ofertave te Pavarura, nuk ka plotesuar piken 6

  -Nuk ploteson piken 3 te Kritereve te vecanta te kualifikimit, pasi nuk ka paraqitur ne SPE, CV te shoqerise per punet e realizuara gjate aktivitetit te saj
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 19 datë 27 Shkurt 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data