Open Procurement Albania

Blerje karburanti

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
Institucioni Prokurues Bashkia Kukes
Objekti i Tenderit Blerje karburanti
Nr. Reference REF-70621-05-25-2023
Vlera / Fondi Limit 21 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 12-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i nenshkrimit te kontrates deri ne ezaurimin e plote te sasise se prokuruar, ne baze te fondit limit.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Blerje karburanti

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
  Institucioni Prokurues Bashkia Kukes
  Objekti i Tenderit Blerje karburanti
  Nr. Reference REF-56811-01-24-2023
  Vlera / Fondi Limit 21 000 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 25-01-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-02-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 09-02-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues 2
  Operatore Konkurues 1.KASTRATI SHPK
  2.UFO CENGU SHPK
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • KASTRATI
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 21 000 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga momenti i nenshkrimit te kontrates deri ne ezaurimin e plote te sasise se prokuruar, ne baze te fondit limit.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga Ufo Cengu SHPK dhe Kastrati SHPK, me objekt: Shfuqizimi i vendimit te Komisionit te Vleresimit te Ofertave per skualifikimin e ofertes te paraqitur nga Ufo Cengu SHPK

  Komisioni vendosi: Te korrigjoje Formularin per Publikim nr. 379 2 prot., date 23.02.2023

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. UFO CENGU SHPK, per arsye:
  -Nuk disponon autorizimin per tregtim te lendeve djegese(gazoil) me pakice, pasi ky dokument ka kaluar afatin e skadences dhe nuk eshte i rinovuar afati.
  -Nuk ploteson piken Nr.5 te DST
  -Nuk ploteson piken Nr.6 te DST
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 germa d. Kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin sipas parashikimeve në këtë ligj.
  Shenime Oferta e operatorit ekonomike fitues eshte shprehur me vlere 21.000.000 leke
  Oferta e operatorit ekonomike te skualifikuar eshte shprehur 13.89(trembedhjete pike tetedhjete e nente,norma e fitimit)
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KASTRATI viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 39 datë 2 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi Nr. 315/2, Date 16.02.2023
  Formular Vendimi Nr. 187/2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data