Open Procurement Albania

Blerje materiale ndihmëse për prodhim dhe shtrim asfalti

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Rrugeve dhe Ndriçimit Publik Tirane
Objekti i Tenderit Blerje materiale ndihmëse për prodhim dhe shtrim asfalti
Nr. Reference REF-56754-01-24-2023
Vlera / Fondi Limit 20 243 200,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 25-01-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-02-2023
Data e mbajtjes se tenderit 17-02-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “AMOS OIL” sh.a
2. “MEHALLA-OIL” sh.p.k
3. “BEQIRI” shpk,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “AMOS OIL” sha
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19 978 480,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 21516576
  Data e lidhjes se kontrates 05-05-2023
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontratës/ kontratave deri në plotësimin e nevojave të autoritetit kontraktor sipas kërkesës, në bazë të marrëveshjes kuadër.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.MEHALLA OIL sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur shtojcen 1: Formulari i Ofertes.
  - Nuk ka paraqitur shtojcen 3: Formulari i Sigurimit te Ofertes.
  -Nuk permbush piken 2.1 te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit Kapacitetin profesional
  -Nuk permbush piken 2.2 te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit Kapacitetin profesional
  -Nuk permbush piken 2.2.1;2.2.2;2.2.3; Kapaciteti ekonomik dhe financiar pasi nuk ka paraqitur asnje dokument per permbushjen e ketyre kritereve.
  -Nuk permbush piken 2.3.1;2.3.2;2.3.3;2.3.4;2.3.5 Kapaciteti teknik, pasi nuk ka paraqitur asnje dokument per permbushjen e ketyre kritereve.

  2. BEQIRI shpk,per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje dokument per permbushjen e kritereve sipas DST se, pervec shtojces 8
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 45 datë 22 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data