Open Procurement Albania

Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe transportit në venddepozitim të mbetjeve urbane

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kuçovë
Institucioni Prokurues Bashkia Kucove
Objekti i Tenderit Shërbimi i pastrimit, grumbullimit dhe transportit në venddepozitim të mbetjeve urbane

Burimi i financimit : nga buxheti i Bashkisë Kuçovë, sipas VKB nr.85 datë 22.12.2022 me objekt “Për miratimin e buxhetit afatmesëm” 2033 - 2025, si dhe të konfirmuar nga Prefekti i Qarkut Berat me shkresën nr.956/2 datë 09.01.2023, protokolluar pranë nesh me shkresën nr. 3980/ 2 Prot datë 11.01.2023.
Nr. Reference REF-57846-02-02-2023
Vlera / Fondi Limit 149 213 832,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “Alko Impex Construction” shpk
2. “Horeal Expo Group” shpk
3. “Viola Green” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Viola Green
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 144 192 494,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 173030993
  Data e lidhjes se kontrates 11-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 48 (dyzetë e tetë) muaj ose 4 (katër) vite duke filluar nga data e dorëzimit të sheshit të punimeve.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Alko Impex Construction shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur dokumentacionin provues dhe dokumentat e tjera shoqeruese te ofertes

  2. Horeal Expo Group shpk, per arsye:
  -Nuk ka plotesuar shtojcen 9, pasi nuk ka deklaruar punonjesit dhe nuk ka deklaruar mjetet.
  -Nuk ploteson piken 2.3.3 te dst, pasi nuk ka paraqitur Vertetim per shlyerjen e detyrimeve dhe taksave vendore per vitin 2022.
  -Nuk ploteson piken 2.3.12 te dst per grumbullim dhe transportim te mbetjeve urbane (kodi III.2.B).
  -Nuk ploteson piken 2.3.13 te dst, pasi nuk ka paraqitur Certifikaten ISO 14001:2015
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 34 datë 18 Prill 2023
  Vendndodhja e Konteniereve
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Procesverbal "Per argumentimin e Realizimit te Procedures ne nje Kontrate

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data