Open Procurement Albania

Minikontrate 1-“Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lushnje
Institucioni Prokurues SH.A. Ujësjellës Kanalizime, Lushnjë
Objekti i Tenderit Minikontrate 1-“Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. – Marrëveshje Kuadër me një operator ekonomik ku të gjitha kushtet janë të përcaktuara, me afat 12 muaj”.
Nr. Reference REF-39979-08-26-2022 Minikontrate 1
Vlera / Fondi Limit
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-08-2022
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-09-2022
Data e mbajtjes se tenderit 12-09-2022
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “DBD Group/Besnik Meçi“ Person Fizik
2. “MAG“ SH.P.K
3. “ORLU“ SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Besnik Meçi
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 610 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-09-2022
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1664520
  Data e lidhjes se kontrates 30-01-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbëdhjetë) muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. MAG SH.P.K, per arsye:
  Formulari i vetedeklarimit nuk eshte firmosur dhe vulosur nga administratori i shoqerise ofertuese apo nga nje person i autorizuar prej tij.

  2. ORLU SH.P.K, per arsye:
  -Nuk ka dorezuar vertetim xhiro vjetore per tre vitet financiare2019,2020,2021, per te permbushur kriterin 2.2.1 te kapacitetit ekonomik dhe financiar te DST se.
  -Nuk ka dorezuar deshmi per sherbimet e meparshme per sektorin privat dhe public per te permbushur kriterin 2.3.1 te kapacitetit teknik te DST se.
  -Ne shotjcen nr.9 ne pjese II Shkaqet e perjashtimit, formular i vetdaklarimit nuk eshte plotesuar totalisht.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Besnik Meçi viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Lushnje REF-39979-08-26-2022 Minikontrate 1
  Njoftimi i Tenderit Buletini Nr. 122 datë 6 Shtator 2022
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 14 datë 13 Shkurt 2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data