Open Procurement Albania

Rikonstruksion i rrugës Unazë Varreza pikë takimi rruga “Dhori Tanaka

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Patos
Institucioni Prokurues Bashkia Patos
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i rrugës Unazë Varreza pikë takimi rruga “Dhori Tanaka
Nr. Reference REF-59198-02-15-2023
Vlera / Fondi Limit 13 462 585,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 16-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 03-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1. “LIS KONSTRUKSION” sh.p.k
2. "C O L O M B O" sh.p.k
3. "LLAZO"
4. "SARDO" sh.p.k
5. "ASI-2A CO"
6. BOE "ASAB" & "ALBSTAR"
7. "INA " sh.p.k
8."SHENDELLI " sh.p.k
9. "RAFIN COMPANY " sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • C O L O M B O SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 824 055,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 12988866
  Data e lidhjes se kontrates 22-05-2023
  Kohezgjatja e kontrates 4 (katër) muaj nga nënshkrimi i kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. LLAZO shpk, Lushnje me Nr. NIPT K24218401K ka mungese te dokumentacionit si me poshte:
  -Nuk ka deklaruar 1 inxhinier gjeodet, drejtues teknik ne licencen e shoqerise.
  -Nuk ka paraqitur sigurimi I Ofertes, sipas shtojces 3.

  2.SARDO shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar 1 inxhinier ndertimi, 2 karpentier, 3 pllakashtrues, 1 specialist shtresash rrugore, 1 hidraulik, 1 shofer, 2 manovratore, pasi punonjesit Kozma Shqepa (Inxhinier ndertimi dhe hidroteknik), Perparim Goga (pllakashtrues), Elejdi Malaj (Pllakashtrues), Skendo Malaj (Pllakashtrues), Bujar Durmishi (Specialisht per shtresat rrugore), Vilson Skendaj (hidraulik), Remzi Hazizaj (shofer), Ronaldo Pelanaj (manovrator), Ibrahim Pata (manovrator)

  3. ASI 2A CO shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Bilancin e vitit 2020.
  -Nuk ka deklaruar 1 inxhinier hidrotekik, 1 teknik ndertimi, 2 karpentier, 2 pllakashtrues, 1 hidraulik, 1 shofer, pasi Spiro Gjini ( inxhinier hidroteknik), Polikron Vrapi(teknik ndertimi), Lulezim Ruko dhe Enilson Driza (karpentier), Kevin Gjikondaj dhe Xhevair Xhafaj(pllakashtrues), Ritnalt Fetahaj (hidraulik), Fatmir Ramaj (shofer -Nuk ka deklaruar 1 kaminocine me aftesi mbajtese deri ne 3 ton, pasi mjeti me targa AB54FJ dhe leje qarkulllimi FRD00021122

  4. BOE ASAB shpk, dhe ALBSTAR shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur licencen profesionale nga qendra Kombetare e Licensimit Kodi III.2.B

  5.INA shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar 1 teknik ndertimi, 1 pllakashtrues, 1 punetor I thjeshte, 1 shofer dhe 3 manovrator, pasi Fatmir Kabaj (teknik ndertimi), Dritan Sefgjini ( pllakashtrues), Bilbil Leka(puntor), Ilirjan Zecellari( shofer), Andi Balla, Armando Sallaku, Genci Gallo (manovratore),
  -Nuk ka deklaruar 1 mjet kamion, pasi mjeti kamion me trage AA629NA dhe nr. leje qarkullimi KOD0086421 eshte i angazhuar tek procedura Permiresimi banesave sociale per familjet ne nevoje.

  6. LIS KONSTRUKSION shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar drejtuesin teknik Viktor Shota ne licencen e re te shoqerise
  -Nuk ka depozite te montuar per primer si dhe elementet shtese per kryerjen e punimerve.
  -Nuk ka paraqitur foto per mjetet dhe pajisjet minifadrome, betoniere dhe gjeneratore.
  -Nuk ka paraqitur foto per pajisjen depozite uji 1000 litra,
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C O L O M B O SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C O L O M B O SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C O L O M B O SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per C O L O M B O SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 47 datë 29 Maj 2023
  Detyre Projektimi
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data