Open Procurement Albania

Sherbim printimi

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Sarandë
Institucioni Prokurues Bashkia Sarandë
Objekti i Tenderit Sherbim printimi
Nr. Reference REF-59270-02-16-2023
Vlera / Fondi Limit 2 166 666,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “IN PRINT ”SH.P.K
2. “PC STORE ”SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “IN PRINT” SH.P.K
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 076 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 26-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 365 ( tre qind e gjashtëdhjetë e pesë) ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. PC STORE SH.P.K, per arsye:
  -Nuk permbush kriterete e dst ve
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Ka pasur ankesa nga:PC STORE, me objekt: Modifikim i dokumentave te tenderit

  Më datë 31.05.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “PC Store” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “PC Store” SHPK në procedurën e mësipërme të prokurimit si dhe kualifikimin e operatorit ekonomik “In Print” SHPK.

  Më datë 03.07.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e operatorit ekonomik “PC Store” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të shfuqizojë vendimin e KVO-së mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “PC Store” SHPK dhe ta kualifikojë.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi
  Formular Vendimi KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data