Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i pallatit Nr. 21 dhe godines se ish-bankes se shtetit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhë
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i pallatit Nr. 21 dhe godines se ish-bankes se shtetit
Nr. Reference REF-60324-02-24-2023
Vlera / Fondi Limit 16 666 601,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 27-02-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-03-2023
Data e mbajtjes se tenderit 15-03-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “ASI-2A CO” SH.P.K, 2. “EURO-ALB” SH.P.K, 3. “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” SH.P.K, 4. BOE“XHAST” SH.P.K, & “ARKONSTUDIO” SH.P.K,
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “XHAST” SH.P.K, - “ARKONSTUDIO” SH.P.K,
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 16 505 082,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 19806099
  Data e lidhjes se kontrates 03-04-2023
  Kohezgjatja e kontrates 3 Muaj nga data e nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. ASI 2A CO SH.P.K, per arsye:
  -Ka paraqitur oferten me vlere me te larte se fondi limit per rikonstruksionin e godines se ish-bankes se shtetit.

  2. EURO ALB SH.P.K, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3.5, pasi nuk ka vetedeklaruar ne formularin permbledhes te vetedeklarimit sipas shtojces perkatese te DST-se, te dhenat e stafit teknik, mbeshtetes dhe te çertifikuar qe disponon sipas percaktimeve te DST-se.
  -Nuk ka deklaruar sakte ne formularin permbledhes te vetedeklarimit disponimin mjeteve te tjera sipas kriterit 2.3.5 te DST-se,
  -Ne formularin permbeledhes te vetedeklarimit nuk percaktohet kapaciteti mbajtes i kamioneve apo kamioncinave
  -Ne formularin permbeledhes te vetedeklarimit nuk percaktohet sasia e skelave, pasi nuk ka deklaruar disponimin e 1500 m2 skeleri te kerkuar ne piken 2.3.7 te DST-se.

  3. MARTINI KONSTRUKSION dhe REAL ESTATE SH.P.K, per arsye:
  -Ka paraqitur oferten me vlere me te larte se fondi limit per Rikonstruksionin e godines se ish-bankes se shtetit.
  -Nuk permbush kriterin 2.3.5, pasi nuk ka paraqitur ne formularin permbledhes te vetedeklarimit te dhenat e stafit teknik, mbeshtetes dhe te certifikuar qe disponon sipas percaktimeve te DST-se.
  -Nuk ka deklaruar ne formularin permbledhes te vetedeklarimit disponimin e 5 shoferave
  -Ka paraqitur mbeshtetje ne kapacitetet e subjekteve te tjera, ku sipas DST nuk lejohet mbeshtetja ne kapacitete te te tjereve
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “XHAST” SH.P.K, viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “XHAST” SH.P.K, viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “XHAST” SH.P.K, viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “XHAST” SH.P.K, viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARKONSTUDIO” SH.P.K, viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARKONSTUDIO” SH.P.K, viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARKONSTUDIO” SH.P.K, viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “ARKONSTUDIO” SH.P.K, viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 32 datë 11 Prill 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve 1
  Grafiku i Punimeve 2

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data