Open Procurement Albania

Investime per pyllezim te ekonomive pyjore

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
Institucioni Prokurues Bashkia Kukës
Objekti i Tenderit Investime per pyllezim te ekonomive pyjore
Nr. Reference REF-71303-06-01-2023
Vlera / Fondi Limit 4 399 878,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 02-06-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 14-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.LURIMI SHPK
2.SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA
3.Besnik Çera
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 382 306,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5258767
  Data e lidhjes se kontrates 04-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbedhjete muaj) nga data e nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. LURIMI SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kushtin e percaktuar ne DST ne permbushjen e kriterit per pune te ngjashme, per plotesimin e shumes prej 40 perqind te fondit te perllogaritur te kontrates, ne masen prej 1,759,951.36 leke pa Tvsh.

  2. Besnik Cera, per arsye:
  -Nuk ploteson e kriterin per pune te ngjashme.
  -Rezulton me debi ne vertetimin e dates 13.06.2023 ne Shumen 15.684 leke
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 61 datë 10 Korrik 2023
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Investime per pyllezim te ekonomive pyjore

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kukës
  Institucioni Prokurues Bashkia Kukës
  Objekti i Tenderit Investime per pyllezim te ekonomive pyjore
  Nr. Reference REF-60814-02-28-2023
  Vlera / Fondi Limit 4 399 878,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 01-03-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-03-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 13-03-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues 2
  Operatore Konkurues 1.LURIMI SHPK
  2.SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHOQATA PER PYJE DHE KULLOTA
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 382 306,00
  Data e shpalljes se fituesit 24-03-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 (dymbedhjete muaj) nga data e nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1.LURIMI SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin 2.3 (kapacitetit teknik) pikat 1,2,3
  -Nuk ploteson kriterin Nr.2 pika b, pasi nuk ka paraqitur formularin e sigurimit te ofertes
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", neni 85,96,98 Njoftimit te APP-se Nr.4770 Prot date 23.07.2021, per krijimin edhe publikimin ne sistem formularin e njoftimit paraprak te fituesit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 47 datë 29 Maj 2023
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data