Autoritet Prokurues | Qeverisja Vendore Mat | |||||||
Institucioni Prokurues | Bashkia Mat | |||||||
Objekti i Tenderit | Minikontrata 1 Loti Nr. 3: “Blerje Bulmeti” | |||||||
Nr. Reference | REF-57181-01-26-2023 (Minikontrata 1) | |||||||
Vlera / Fondi Limit | ||||||||
Lloji i Kontrates Publike | Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër) | |||||||
Lloji i Procedures | Procedurë e hapur e thjeshtuar | |||||||
Statusi i Tenderit | Lidhur Kontrata | |||||||
Data e Njoftimit te Tenderit | 27-01-2023 | |||||||
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve | 06-02-2023 | |||||||
Data e mbajtjes se tenderit | 06-02-2023 | |||||||
Nr. i Operatoreve Konkurues | 2 | |||||||
Operatore Konkurues |
1. “4 S” Sh.p.k., 2. “NELSA” Sh.p.k., |
|||||||
Operator Ekonomik Kontraktues |
|
|||||||
Oferta fituese Leke pa TVSH | ||||||||
Data e shpalljes se fituesit | 21-02-2023 | |||||||
Vlera e kontraktuar Leke me TVSH | 1420105 | |||||||
Data e lidhjes se kontrates | 16-03-2023 | |||||||
Kohezgjatja e kontrates | 12 (dymbëdhjetë) muaj. | |||||||
Shtese kontrate (Leke me TVSH |
|
|||||||
Ankesa |
Nuk ka pasur ankesa. Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem: 1. NELSA Sh.p.k, per arsye: -Nuk ka permbushur piken 2.3.4 2.3 Kapaciteti teknik 2. Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pasi nuk vertetohet se disponon ambient frigoriferik me siperfaqe jo me pak se 5 m katror. -Nuk ka permbushur piken 2.3.5 2.3 Kapaciteti teknik 2. Kriteret e Vecanta te Kualifikimit, pasi per mjetin e deklaruar ne perdorim me kontrate qiraje nuk jepen te dhënat mbi kohezgjatjen e qirase -Nuk ka permbushur piken 2.3.5 2.3 Kapaciteti teknik 2. Kriteret e Vecanta te Kualifikimit,pasi nuk ka paraqitur Raport analizat per te gjitha produktet dhe mallrat objekt prokurimi. |
|||||||
Arsyeja e Anulimit | ||||||||
Shenime | ||||||||
Transaksione Thesari |
Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 S viti 2014 Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 S viti 2015-2018 Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 S viti 2019-2020 |
|||||||
Buletini i Prokurimeve Publike |
|