Open Procurement Albania

Blerje materiale kancelarie per Bashkine Fushe-Arrez

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz
Institucioni Prokurues Bashkia Fushe Arrez
Objekti i Tenderit Blerje materiale kancelarie per Bashkine Fushe-Arrez
Nr. Reference REF-82208-10-04-2023
Vlera / Fondi Limit 1 384 166,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 05-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 18-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “InfoSoft Office” Sh.p. k
2. “LIBRARI DYRRAHU” Sh.p.k
3. “MARKETING & DISTRIBUTION” Sh.p.k,
4. “TIM” Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • InfoSoft Office
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 795 772,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 954727
  Data e lidhjes se kontrates 21-03-2024
  Kohezgjatja e kontrates 20 Dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. TIM Sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson kriteret e percaktuara ne dokumentet e tenderit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 29.12.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është protokolluar ankesa e operatorit ekonomik “LIBRARI DYRRAHU” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me kundërshtimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave, mbi skualifikimin e ofertës së operatorit ekonomik “LIBRARI DYRRAHU” SHPK, nga procedura e prokurimit të sipërcituar, si dhe pretendime që të mbetet i skualifikuar operatori ekonomik “InfoSoft Office” SHPK.

  Më datë 03.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik,është protokolluar ankesa e operatorit ekonomik “InfoSoft Office” SHPK dhe objekti i saj lidhet me kundërshtimin e vendimit të Komisionit të Vlerësimit të Ofertave, mbi skualifikimin e ofertës së operatorit ekonomik “InfoSoft Office” SHPK, nga procedura e prokurimit të sipërcituar.

  Më datë 31.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim të ankimuesve, dokumentacionin e paraqitur nga autoriteti kontraktor dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e operatorit ekonomik “LIBRARI DYRRAHU” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të njoftojë operatorin ekonomik “LIBRARI DYRRAHU” SHPK në lidhje me arsyet e kualifikimit
  3. Të kualifikoje operatorin ekonomik “InfoSoft Office” SHPK
  4. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi arsyet e vendimit te skualifikimit të operatorit ekonomik “LIBRARI DYRRAHU” SHPK, duke e kualifikuar.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per InfoSoft Office viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 17 datë 2 Prill 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular Ankimimi “LIBRARI DYRRAHU” SHPK
  Formular Ankimimi “InfoSoft Office” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Ndryshimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  Blerje materiale kancelarie per Bashkine Fushe-Arrez

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Fushë-Arrëz
  Institucioni Prokurues Bashkia Fushe Arrez
  Objekti i Tenderit Blerje materiale kancelarie per Bashkine Fushe-Arrez
  Nr. Reference REF-64620-04-03-2023
  Vlera / Fondi Limit 1 384 166,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 04-04-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 Dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa nga:INTERLOGISTIC, me objekt: Modifikim i dokumentave te tenderit
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: b) në procedurat me një fazë nuk është dorezuar asnje ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 41 datë 8 Maj 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data