Open Procurement Albania

Programi i nxitjes dhe rritjes së kapaciteteve të të rinjve në fushën e teknologjisë dhe inovacionit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Programi i nxitjes dhe rritjes së kapaciteteve të të rinjve në fushën e teknologjisë dhe inovacionit
Nr. Reference REF-66335-04-18-2023
Vlera / Fondi Limit 18 309 516,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-04-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-05-2023
Data e mbajtjes se tenderit 04-05-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. BOE “PIK” sh.p.k, & “OPTIMA COMMUNICATION” sh.p.k
2. BOE “Tok Digital Agency” sh.p.k & “Adriatica RC” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “Tok Digital Agency” sh.p.k - “Adriatica RC” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 16 250 600,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-05-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 19500720
  Data e lidhjes se kontrates 08-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates Data për fillimin e këtij projekti është menjëherë pas nënshkrimit të kontratës dhe kohëzgjatja e implementimit të detyrave është 12 (dymbëdhjetë ) muaj nga kjo datë.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. PIK sh.p.k, dhe OPTIMA COMMUNICATION, per arsye:
  -PIK sh.k.p nuk ka paraqitur asnje deshmi per te provuar pervojen e meparshme te ngjashme
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 31.05.2023, nëpërmjet Sistemit të Ankesave Elektronike pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e BOE “PIK” SHPK & “Optima Communication” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga BOE “PIK” SHPK & “Optima Communication” SHPK.

  Më datë 24.07.2023 Komisioni i Prokurimit Publik, pasi dëgjoi relatorin e çështjes, shqyrtoi parashtrimet me shkrim e pretendimet e ankimuesit, dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi Vendosi:
  1. Të mos e pranoje ankesën e BOE “PIK” SHPK & “Optima Communication” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 78 datë 18 Shtator 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Terma Reference
  Formular Ankimimi Nr.1236/2
  Formular Vendimi Nr. 661/2023

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data