Open Procurement Albania

Rikonstruksion i kinemase multifunksionale Try Gjirokaster

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i kinemase multifunksionale Try Gjirokaster
Nr. Reference REF-70428-05-25-2023
Vlera / Fondi Limit 7 601 743,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 26-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 05-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 05-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE shpk
2. ALIKO NDERTIMI shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 454 310,00
  Data e shpalljes se fituesit 30-06-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 7745172
  Data e lidhjes se kontrates 27-07-2023
  Kohezgjatja e kontrates 20 javë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. ALIKO NDERTIMI shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte ekonomike mbi fondin limit te AK
  - Nuk ka plotesuar shtojcen nr,1 sipas DST
  -Nuk ka paraqitur Licence per veprimtarine nderhyrese ne pasurite kulturore materiale ne Zbatim ( Z)
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 67 datë 07 Gusht 2023
  Projekt 1
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Projekti

  Rikonstruksion i kinemase multifunksionale Try Gjirokaster

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
  Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
  Objekti i Tenderit Rikonstruksion i kinemase multifunksionale Try Gjirokaster
  Nr. Reference REF-66615-04-19-2023
  Vlera / Fondi Limit 7 601 743,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 20-04-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-05-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 02-05-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 javë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: b) nuk është paraqitur asnjë ofertë në procedurën me një fazë
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 41 datë 8 Maj 2023
  Planimetria e katit Perdhe
  Planimetria e Bodrumit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data