Open Procurement Albania

Shërbimi i pastrimit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Bashkia Korçë
Objekti i Tenderit Shërbimi i pastrimit

Burimi i financimit: Të ardhurat e bashkisë
Nr. Reference REF-70594-05-25-2023
Vlera / Fondi Limit 400 041 205,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 26-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “KORSEL” sh.p.k
2. “ LEAL ” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KORSEL SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 382 447 743,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-07-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 458937291
  Data e lidhjes se kontrates 01-08-2023
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj duke filluar nga data e lidhjes te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomike i meposhtem:
  1. LEAL sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur formularin permbledhes te vetedeklarimit, sipas shtojces 9
  - Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes, sipas Shtojces 3
  - Nuk ka paraqitur vertetim per xhiron vjetore per vitet finanicare 2020,2021,2022.
  - Nuk ka paraqitur bilancet vjetore per vitet financiare 2021,2022.
  - Nuk ka paraqitur certifikate pronesie ose kontrate per ambjentin qe do te sherbeje per parkimin e mjeteve jashte oreve te sherbimit, depozitimit dhe riparimin e konteniereve te demtuar, si per depozitimin e materialeve qe i nevojiten per realizimin e plote te sherbimit te pastrimit
  -Nuk ploteson kriterin e percaktuar ne shtojcen 9, pika 2.2.1 lidhur me punet e ngjashme, pasi vlera e puneve te ngjashme te kryera gjate tre viteve te fundit eshte me e vogel se 40 perqind e vleres te fondit limit te kesaj kontrate.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KORSEL SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KORSEL SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KORSEL SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KORSEL SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 67 datë 07 Gusht 2023
  Lista e Rrugeve
  Lista e fshatrave
  Planimetria
  Harta e Konteniereve
  Harta e rrugeve qe fshihen me fshese Mekanike
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Procesverbal "Per argumentimin e Realizimit te Procedures pa Lote"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data