Open Procurement Albania

Hartim Projektesh " Mbrojtja lumore përgjatë lumit Osum", "Ndërtim trotuari & Ndricimi i rrugës Shpiragu" dhe " Rruga e Re Shkëmbi"

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Berat
Institucioni Prokurues Bashkia Berat
Objekti i Tenderit Hartim Projektesh " Mbrojtja lumore përgjatë lumit Osum", "Ndërtim trotuari & Ndricimi i rrugës Shpiragu" dhe " Rruga e Re Shkëmbi"
Nr. Reference REF-71022-05-30-2023
Vlera / Fondi Limit 14 091 063,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-05-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 15-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues Lista e operatorëve ekonomikë të kualifikuar në përfundim të fazës së parë të procedurës së sipërcituar:
1. BOE ATELIER 4 me Nipt K31812012H & INFRATECH
2. BOE CIVIL CONS & TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING
3. BOE INVICTUS & HYDRO-ENG CONSULTING
4. NET-GROUP
5. BOE PNI-2001 & G&K
6. BOE STUDIO-REBUS & HYDROWATER-ALBANIA

Kanë qenë pjesëmarrës në fazat e tjera të procedurës këta ofertues:
1. BOE CIVIL CONS & TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING
2. NET-GROUP
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CIVIL CONS - TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 12 540 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-08-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 15048000
  Data e lidhjes se kontrates 14-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates 120 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  -NET-GROUP, per arsye:
  - nuk ka grumbulluar pike sa i takon vleres se ofertes ekonomike pasi ka rezultuar se oferta e paraqitur prejt tij eshte nen vleren minimale te tarifes ligjore te percaktuar sipas VKM nr.354,datë 11.05.2016 ”Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikimin të territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim”, si dhe Rekomandimit të Agjencisë së Prokurimit Publik datë 25.07.2017, me Nr. 5585 Prot ”Mbi mënyren e përcaktimit të tarifave minimale të specifikuara në Vendimin e Këshillit të Ministrave Nr.354,datë 11.05.2016” “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikimin e territorit, projektim, mbikeqyrje dhe kolaudim” si dhe Rekomandimit te dates 27.06.2018 me nr 6559 prot te APP
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 80 datë 25 Shtator 2023
  Termat e References
  Term Reference rruga e re Shkembi
  Term Reference Ndertim Trotuari dhe ndricimi i rruges Shpiragu
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data