Open Procurement Albania

Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rruga e Malësorëve”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
Objekti i Tenderit Loti III: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rruga e Malësorëve”
Nr. Reference REF-55482-12-29-2022
Vlera / Fondi Limit 638 117,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-12-202
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-01-2023
Data e mbajtjes se tenderit 13-01-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. BOE “ZENIT&CO” sh.p.k. & “FTA Studio” sh.p.k.
2. BOE “NOVATECH STUDIO” sh.p.k. & “PROJECT DALUZ 2019” sh.p.k.
3. BOE “SPAHERA” sh.p.k. & “ARCHISPACE” sh.p.k.
4. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” sh.p.k.
5. “NET-GROUP” sh.p.k.
6. “C.E.C GROUP” sh.p.k.
7. “A & E ENGINEERING” sh.p.
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 553 793,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-02-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 5 (pesë) muaj kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE ZENIT CO shpk dhe FTA STUDIO shpk, per arsye:
  -Nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara ne shtojca 8, Kriteret e Pergjithshme dhe te Vecanta per kualifkim, pasi vlera e ofertes eshte me e ulet se vlera minimale e perllogaritur per kete procedure prokurimi

  2. BOE NOVATECH STUDIO dhe PROJECT DALUZ 2019 shpk, per arsye:
  -Nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara ne shtojca 8, Kriteret e Pergjithshme dhe te Vecanta per kualifkim, pasi vlera e ofertes eshte me e ulet se vlera minimale e perllogaritur per kete procedure prokurimi

  3. BOE SPAHERA sh.p.k. dhe ARCHISPACE sh.p.k, per arsye:
  -Nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara ne shtojca 8, Kriteret e Pergjithshme dhe te Vecanta per kualifkim, pasi vlera e ofertes eshte me e ulet se vlera minimale e perllogaritur per kete procedure prokurimi

  4. INSTITUTI DEKLIADA ALB shpk, per arsye:
  -Nuk permbush kerkesat per kualifikim te percaktuara ne shtojca 8, Kriteret e Pergjithshme dhe te Vecanta per kualifkim, pasi vlera e ofertes eshte me e ulet se vlera minimale e perllogaritur per kete procedure prokurimi
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data