Open Procurement Albania

Projekti ”Tarraca të Sistemuara, Interaktive, Multifunksionale dhe pjesërisht të gjelbëruara”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Projekti ”Tarraca të Sistemuara, Interaktive, Multifunksionale dhe pjesërisht të gjelbëruara”
Nr. Reference REF-71601-06-05-2023
Vlera / Fondi Limit 15 990 000,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Shërbim konsulence
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 06-06-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-06-2023
Data e mbajtjes se tenderit 21-06-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. “NET- GROUP” SHPK
2. BOE "ADRIATICA RC” SHPK & ENGINEERING CONSULTING GROUP”
3. “PAT Power Automation & Teknology” shpk
4. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • NET-GROUP
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 13 600 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 28-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 16320000
  Data e lidhjes se kontrates 27-20-2023
  Kohezgjatja e kontrates Afati i kryerjes së shërbimit do të jetë 6 (gjashtë) muaj nga data e lidhjes së kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. BOE ARKIMADE shpk dhe SPHAERA shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kerkesat e percaktuara ne dokumentet e tenderit

  2. PAT Power Automation Teknology shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur ne Sistemin e Prokurimit Elektronik,vetem oferte ekonomike perkatesisht me vlere zero, te pashoqeruar me dokumentacionin e duhur ligjor dhe teknik.

  3. INSTITUTI DEKLIADA ALB shpk, per arsye:
  -Ka paraqitur sigurimin e ofertes me Nr. serial 230604187 te leshuar nga Shoqeria e sigurimit Albsig sha e cila ka afat vlefshmerie 150 dite nderkohe qe ne dokumentat standarte te tenderit eshte kerkuar 250 dite.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 90 datë 6 Nëntor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data