Open Procurement Albania

Loti 1-Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Bashkia Korçë
Objekti i Tenderit Loti 1-Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj)
Nr. Reference REF-77745-08-17-2023
Vlera / Fondi Limit 2 691 100,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 31-08-2023
Data e mbajtjes se tenderit 31-08-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “ EURO INFORM” shpk
2. “ INSTANT.AL” shpk
3. “ DIVITECH” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INSTANT.AL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 498 900,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë kalendarike nga data e lidhjes te kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomik te meposhtem:
  1. EURO INFORM shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin e vendosur ne dokumentat e tenderit, shtojca 7, kriteret e vecanta te kualifikimit, pika 2.3.2

  2. DIVITECH shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson kriterin e vendosur ne dokumentat e tenderit, shtojca 7, kriteret e vecanta te kualifikimit, pika 1.a dhe pika 1.b
  -Nuk ploteson kriterin e vendosur ne dokumentat e tenderit, shtojca 7, kriteret e vecanta te kualifikimit, pika 2.3.1
  -Nuk ploteson kriterin e vendosur ne dokumentat e tenderit, shtojca 7, kriteret e vecanta te kualifikimit, pika 2.3.2
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Loti 1 Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj)

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
  Institucioni Prokurues Bashkia Korçë
  Objekti i Tenderit Loti 1 Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj)
  Nr. Reference REF-74637-07-10-2023
  Vlera / Fondi Limit 2 691 100,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 11-07-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-07-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 21-07-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë kalendarike nga eata e lidhjes te kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1: b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 66 datë 31 Korrik 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data