Open Procurement Albania

Lyerje dhe meremetime të Shkollave (dhe mirëmbajtje elektrike dhe hidraulike), Bashkia Kurbin

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
Objekti i Tenderit Lyerje dhe meremetime të Shkollave (dhe mirëmbajtje elektrike dhe hidraulike), Bashkia Kurbin
Nr. Reference REF-78188-08-23-2023
Vlera / Fondi Limit 7 639 413,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 24-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 04-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues 1. “AIDA CONSTRUCTION” SHPK
2. “MARTINI KONSTRUKSION & REAL ESTATE” SHPK
3. “C O L O M B O” SHPK,
4. “ERAL CONSTRUCTION COMPANY” SHPK
5. “KLAJGER KONSTRUKSION” SHPK
6. “TEA-D” SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 7 493 518,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 35 ditë / (5 jave).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. TEA D SHPK, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur preventivin dhe vleren ekonomike

  2. AIDA CONSTRUCTION SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.4.3 te DST

  3. MARTINI KONSTRUKSION REAL ESTATE” SHPK, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.8 te DST

  4. C O L O M B O SHPK,per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.4.3 te DST
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Operatori ekonomik “TEA-D” SHPK, nuk ka paraqitur oferte ekonomike.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ERAL CONSTRUCTION COMPANY SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Relacion dhe Specifikime Teknike
  Planvendosja
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Lyerje dhe meremetime të Shkollave (dhe mirëmbajtje elektrike dhe hidraulike), Bashkia Kurbin

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kurbin
  Institucioni Prokurues Bashkia Kurbin
  Objekti i Tenderit Lyerje dhe meremetime të Shkollave (dhe mirëmbajtje elektrike dhe hidraulike), Bashkia Kurbin
  Nr. Reference REF-76218-07-27-2023
  Vlera / Fondi Limit 7 639 413,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 28-07-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 35 ditë / (5 jave).
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik”, neni 98 pika 1. b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 73 datë 28 Gusht 2023
  Relacion dhe Specifikime Teknike
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data