Open Procurement Albania

“Pajisje dhe orendi mobilimi për objektet arsimore’’

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit “Pajisje dhe orendi mobilimi për objektet arsimore’’
Nr. Reference REF-76813-08-04-2023
Vlera / Fondi Limit 83 245 641,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 06-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1. ”M.LEZHA” shpk
2. BOE “KLAME” shpk & “GALANTERIA” shpk
3. “ERZENI/SH” shpk
4. “ERALD” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • M. LEZHA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 74 146 560,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 88975872
  Data e lidhjes se kontrates 29-09-2023
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj kalendarike
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. BOE KLAME shpk dhe GALANTERIA shpk, per arsye:
  -GALANTERIA shpk ka paraqitur certifikatat dhe test raportet te gjitha ne gjuhen Greke dhe Italiane
  -GALANTERIA shpk ka paraqitur test raport dhe certifikate vetem per karrige rrotulluese te perkthyera ne Anglisht.
  -Nuk ploteson piken 2.3.13 te DST, nuk kane paraqitur autorizim per pajisjet laboratorike dhe kompjuterike.
  -Nuk ka paraqitur vertetim xhiro vjetore per vitet financiare 2020,2021,2022

  2. ERALD shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar ne shtojcen 8 Formulari permbledhes i vetedeklarimit Inxhinier IT, Telekomunikacion Elektronik Sistemesh.
  -Nuk ka dorezuar autorizim prodhuesi
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M. LEZHA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M. LEZHA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M. LEZHA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per M. LEZHA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 84 datë 9 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Procesverbal "Për argumentimin e realizimit të procedurës në një kontratë"
  Specifikime Teknike 1
  Specifikime Teknike 2
  Specifikime Teknike 3

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data