Open Procurement Albania

NSHP, Skrep me kovë të parë 1.2m³dhe kovë të pasme 0.5m³

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vlorë
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore
Objekti i Tenderit NSHP, Skrep me kovë të parë 1.2m³dhe kovë të pasme 0.5m³
Nr. Reference REF-78327-08-25-2023
Vlera / Fondi Limit 5 700 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 28-08-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 08-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. “ANDI HAMO”PF
2. “MIRI“ sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “MIRI" sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 300 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 18-09-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5300000
  Data e lidhjes se kontrates 17-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë nga nënshkrimi i kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. ANDI HAMO PF, per arsye:
  -Nuk ka ploteson specifikimet teknike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 20.09.2023 pranë Komisionit të Prokurimit Publik, është administruar ankesa e operatorit ekonomik “ AndiHamo” P.F. dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi skualifikimin e ofertës të paraqitur nga operatori ekonomik “Andi Hamo” P.F.

  Më datë 05.10.2023, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos pranojë ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik “Andi Hamo” P.F
  2. Autoriteti kontraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshëm të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 96 datë 30 Nëntor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data