Open Procurement Albania

Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Mbrojtje nga Përroi i Zhullimës në Kakunjë, Baldushk”

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tiranë
Objekti i Tenderit Loti I: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Mbrojtje nga Përroi i Zhullimës në Kakunjë, Baldushk”
Nr. Reference REF-80439-09-18-2023
Vlera / Fondi Limit 640 301,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 19-09-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 29-09-2023
Data e mbajtjes se tenderit 29-09-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 16
Operatore Konkurues 1. “Project Daluz 2019” shpk
2. “DERBI-E” shpk
3. “Palma Construction” shpk
4. “G & L CONSTRUCTION” shpk
5. “INFRATECH” shpk
6. BOE “M.A.K STUDIO shpk & GREEN EAGLE CONSULTING” shpk
7. “TOWER” shpk
8. “MCE” shpk
9. “REAN 95” shpk
10. “G B Civil Engineering” shpk
11. “HYDRO-ENG CONSULTING” shpk
12. “INSTITUTI DEKLIADA - ALB” shpk
13. “MIKI CONSULTING” shpk
14. “NET-GROUP” shpk
15. “NOVATECH STUDIO” shpk
16 “A & E ENGINEERING” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Mbikëqyrës G & L
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 559 623,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 671547
  Data e lidhjes se kontrates 17-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates 8 (tetë) javë kalendarike duke nisur nga data e lidhjes së kontratës së sipërmarrjes për të njëjtin objekt
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. Project Daluz 2019 shpk, per arsye:
  -Nuk ka deklaruar 1 (nje) punonjes i pajisur me certifikate Ekspert per ndihmen e pare dhe nderhyrjen ndaj emergjencave dhe 1 (nje) punonjes me certifikate Pergjegjes per sigurine dhe mbrojtjen e shendetit ne pune
  -Nuk ka deklaruar Formularin e vetedeklarimit sipas formatit te kerkuar ne dokumentet standarte te tenderit.

  2. DERBI E shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur formularin e ofertes, sipas shtojces 1
  -Nuk ka paraqitur listen e sherbimeve sipas shtojces 2.

  3. Palma Construction shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur vertetim qe konfirmon shlyerjen e te gjitha detyrimeve te maturuara te energjise elektrike te kontratave te energjise qe ka operatori ekonomik qe eshte i regjistruar ne Shqiperi (perkatesisht per muajin Gusht 2023)
  -Nuk ka paraqitur vertetim per shlyerjen e taksave vendore te parashikuara nga Pushteti Vendor per vitin 2023,
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Mbikëqyrës G & L viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Mbikëqyrës G & L viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Mbikëqyrës G & L viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Mbikëqyrës G & L viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 96 datë 30 Nëntor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data