Open Procurement Albania

Lende Djegese Dru

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Bulqizë
Institucioni Prokurues Bashkia Bulqize
Objekti i Tenderit Lende Djegese Dru
Nr. Reference REF-84118-10-18-2023
Vlera / Fondi Limit 5 032 500,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 19-10-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-10-2023
Data e mbajtjes se tenderit 30-10-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. “Dritan Xheka ”
2. Alb-Korrekt
3. Sali Vrenezi
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Dritan Xheka
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 712 250,00
  Data e shpalljes se fituesit 08-11-2023
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5654700
  Data e lidhjes se kontrates 17-11-2023
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontrates deri 31.12.2023.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Dritan Xheka viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Dritan Xheka viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Dritan Xheka viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Dritan Xheka viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 96 datë 30 Nëntor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Lende Djegese Dru

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Bulqizë
  Institucioni Prokurues Bashkia Bulqize
  Objekti i Tenderit Lende Djegese Dru
  Nr. Reference REF-81930-10-02-2023
  Vlera / Fondi Limit 5 032 500,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 03-10-2023
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 13-10-2023
  Data e mbajtjes se tenderit 13-10-2023
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Nga lidhja e kontrates deri 31.12.2023.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1.Neni 128 germa a).Oferta e vetme e paraqitur u refuzua .,pasi nuk plotesonte kriteret e pergjithshme dhe te vecanta per kualifikim
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 87 datë 23 Tetor 2023
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data