Open Procurement Albania

Blerje kompjutera dhe printer per nevoja te bashkise shijak

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shijak
Institucioni Prokurues Bashkia Shijak
Objekti i Tenderit Blerje kompjutera dhe printer per nevoja te bashkise shijak
Nr. Reference REF-87877-11-15-2023
Vlera / Fondi Limit 2 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 17-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 27-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. INSTANT.AL
2. Blueprint Technologies
3. PC STORE
4. ATOM
5. OPTIMA COMMUNICATION
6. Infocodify
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INSTANT.AL
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 096 100,00
  Data e shpalljes se fituesit 23-01-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 dite nga data e lidhjes së kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. Infocodify, per arsye:
  -Ka paraqitur oferte ekonomike me te larte se vlera e parashikuar nga AK si dhe OE nuk ka paraqitur asnje nga dokumentat e kerkuara ne DST nga AK. 27,767 (njezete e shtate mije e shtatqeind e gjashtedhjete e shtate presje shtatedhjete e pese euro. )
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 d) kur Komisioni i Prokurimit Publik vendos anulimin sipas parashikimeve në këtë
  Shenime Më datë 22.11.2024 , pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Blueprint Technologies” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me modifikimin e dokumentave të tenderit.

  Më datë 09.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të metejshme të procedurës së prokurimit.

  Më datë 26.01.2024, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “PC STORE” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave mbi kualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “INSTANT.AL” SHPK dhe operatori ekonomik “Blueprint Technologies” SHPK.

  Më datë 16.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë pjesërisht ankesën e operatorit ekonomik “PC STORE” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të rivlerësojë ofertat dhe të skulifikojë operatori ekonomik “INSTANT.AL” SHPK dhe operatori ekonomik “Blueprint Technologies” SHPK.
  3. Autoriteti kontraktor të anulojë procedurën e prokurimit dhe në ripublikim të ketë parasysh konstatimet e ketij vendimi

  Më datë 26.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të mos lejojë autoritetin kontraktor për vijimin e hapave të mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 11 datë 26 Shkurt 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi Blueprint Technologies
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular Ankimimi “PC STORE” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data