Open Procurement Albania

Dhënie në përdorim të përkohshëm të sipërfaqes arë “Për veprimtari bujqësore, mbjellje kultura arrore dhe ulli) referuar Udhëzimit nr.1, datë 18.07.2012. Sipërfaqja arë 5 ha me vlerë 6000 ( gjashtë mijë ) lekë/ha në vit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Selenicë
Institucioni Prokurues Bashkia Selenice
Objekti i Tenderit Dhënie në përdorim të përkohshëm të sipërfaqes arë “Për veprimtari bujqësore, mbjellje kultura arrore dhe ulli) referuar Udhëzimit nr.1, datë 18.07.2012. Sipërfaqja arë 5 ha me vlerë 6000 ( gjashtë mijë ) lekë/ha në vit
Nr. Reference 1
cmimi Dysheme Leke
Lloji i Kontrates Publike Dhënie me Qera
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 20-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-12-2023
Data e mbajtjes se tenderit 19-12-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Afati i dhënies në përdorim është 99 ( nëntëdhjetëe nëntë) vjet duke filluar nga data e nënshkrimit të kontratës .
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Referuar njoftimit për Ankandin e publikuar në Buletinin Nr.95, datë 20.11.2023 të APP-se, me objekt, “Dhënie me qira të tokave bujqësore të pandara”, me Nr.Ref . 6-A/2023, datë 19.12.2023 ora 10:00, nuk u zhvillua, për mungesë të anëtarit të komisjonit, përfaqësues i AREB-it Lushnjë.
  Shenime Vlera financiare mbështetet në VKM , nr. 373 , datë 20.06.2018 “ Për përcaktimin e kritereve, të rregullave, procedurave dhe kontratës tip për dhënien me qira të tokave bujqësore në pronësi të shtetit” (i ndryshuar me VKM nr.487, datë 17.06.2020).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Formular i Njoftimit te Anulimit te Procedures

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data