Open Procurement Albania

SEKTORI I PASTRIMIT, UNIFORMA

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Vlorë
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Sherbimeve Publike Vlore
Objekti i Tenderit SEKTORI I PASTRIMIT, UNIFORMA
Nr. Reference REF-88061-11-17-2023
Vlera / Fondi Limit 2 500 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 20-11-2023
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-11-2023
Data e mbajtjes se tenderit 30-11-2023
Nr. i Operatoreve Konkurues 10
Operatore Konkurues 1. “AMEL-E.Z”
2. “Star Trade Albania” shpk
3. “Malvina Visoka ”
4. “UNIVERS PROMOTION”
5. “BREGU COMPANY” shpk
6. “Blerina Sadiku ”
7. “Biotek”
8. “Bajro Bros” shpk
9. “OPTIMA COMMUNICATION ”
10. “ARTEO 2018” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BREGU COMPANY
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 883 720,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2260464
  Data e lidhjes se kontrates 28-02-2024
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë nga nënshkrimi i kontratës
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. Bajro Bros shpk, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.2.1 te Kushtet e vecanta per kualifikim.

  2. Star Trade Albania shpk, per arsye:
  -Skualifikohet ne baze te Vendimit nr. 101/2024 prot. date 26.01.2024 te Komisionit te Prokurimit Publik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 19.12.2023, pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Bregu Company” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave për kualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “Star Trade Albania” SHPK në procedurën e prokurimit.

  Më datë 26.01.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të pranojë ankesën e e operatorit ekonomik “Bregu Company” SHPK
  2. Autoriteti kontraktor të anulojë vendimin e KVO-së mbi kualifikimin e operatorit ekonomik “Star Trade Albania” SHPK
  3. Ti propozojë Agjencisë së Prokurimit Publik nisjen e hetimeve në bazë të konstatimeve të bëra ne këtë vendim.

  Më datë 06.02.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi dokumentacionin e çështjes dhe e diskutoi në tërësi vendosi:
  1. Të lejojë autoritetin kontraktor për vijimin me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit publik.
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 13 datë 4 Mars 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular Ankimimi “Bregu Company” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Ndryshimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data