Open Procurement Albania

Printim fature klienti dhe dokumentacion zyre

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pogradec
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Pogradec Sh.A
Objekti i Tenderit Printim fature klienti dhe dokumentacion zyre
Nr. Reference REF-93958-01-29-2024
Vlera / Fondi Limit 2 099 880,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 30-01-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 12-02-2024
Data e mbajtjes se tenderit 12-02-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. Adenis Kastrati
2. Infosoft Office
3. Te Electronic
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Adenis Kastrati
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 1 134 890,00
  Data e shpalljes se fituesit 21-02-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1 361 868
  Data e lidhjes se kontrates 25-03-2024
  Kohezgjatja e kontrates Pajisjet do te vendosen ne ambjentet e shoqerise Rajonale Ujesjelles Kanalizime Pogradec , degeve dhe zyrave te saj,brenda 24 oreve nga nenshkrimi i kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka operatore ekonomike te skualifikuar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 26.02.2024 pranë Komisionit të Prokurimit Publik është administruar ankesa e operatorit ekonomik “Infosoft Office” SHPK dhe objekti i ankesës lidhet me vendimmarrjen e Komisionit të Vlerësimit të Ofertave për kualifikimin e ofertës së paraqitur nga operatori ekonomik “Adenis Kastrati” P.F në procedurën e prokurimit

  Më datë 07.03.2024, Komisioni i Prokurimit Publik, pasi shqyrtoi ankesën e paraqitur nga operatori ekonomik ankimues dhe pasi diskutoi çështjen në tërësi vendosi:
  1. Të mos e pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Infosoft Office” SHPK
  2. Autoriteti konytraktor lejohet të vijojë me hapat e mëtejshme të procedurës së prokurimit.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Buletini Nr. 17 datë 2 Prill 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular Ankimimi “Infosoft Office” SHPK
  Formular Vendimi KPP
  Formular Vendimi KPP
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas Afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data