Open Procurement Albania

Materiale per mirembajtjen e rrjetit hidraulik

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster
Objekti i Tenderit Materiale per mirembajtjen e rrjetit hidraulik
Nr. Reference REF-99073-03-21-2024
Vlera / Fondi Limit 4 874 300,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-03-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 16-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 16-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja 10 dite kalendarike nga dita e lidhjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin e Realizimit te Procedures ne nje Kontrate"

  Materiale per mirembajtjen e rrjetit hidraulik

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
  Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Gjirokaster
  Objekti i Tenderit Materiale per mirembajtjen e rrjetit hidraulik
  Nr. Reference REF-96018-02-21-2024
  Vlera / Fondi Limit 4 874 300,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 22-02-2024
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-03-2024
  Data e mbajtjes se tenderit 04-03-2024
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja 10 dite kalendarike nga dita e lidhjes se kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Autoriteti ose enti kontraktor anulon procedurën e prokurimit në rastet kur konstaton se dokumentet e tenderit përmbajnë gabime ose mangësi të rëndësishme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 16 datë 25 Mars 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data