Open Procurement Albania

Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres(Bojra Printeri)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Drejtoria e Pergjithshme e Pastrimit dhe Gjelberimit Tirane
Objekti i Tenderit Blerje materiale per funksionimin e pajisjeve te zyres(Bojra Printeri)
Nr. Reference REF-96828-02-28-2024
Vlera / Fondi Limit 1 615 333,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-02-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-03-2024
Data e mbajtjes se tenderit 11-03-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 1. “Blueprint Technologies” SHPK
2. Adenis Kastrati
3. “COLOMBO” shpk
4. “InfoSoft Office ” shpk
5. “LIBRARI DYRRAHU”
6. “Marketing & Distribution” shpk
7. “SITREG” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Adenis Kastrati
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 964 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 10 dite nga data e nenshkrimit te kontrates.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1. “Blueprint Technologies” SHPK , per arsye:
  - Nuk plotëson asnjë pikë të kërkuar në DST pasi nuk ka paraqitur asnjë dokument.

  2.“COLOMBO” shpk , per arsye:
  - Nuk ka permbushur pikën 1. A të Kritereve të vecanta të kualifikimit
  - Nuk ploteson piken 3 të specifikimeve teknike
  - Nuk ploteson piken 4 të specifikimeve teknike
  - Nuk ploteson piken 5 të specifikimeve teknike

  3.“SITREG” sh.p.k , per arsye:
  - Oferta refuzohet pasi shuma absolute e korrigjimit është më shumë se ± 2% e vlerës së ofertës ekonomike të ofruar.
  - Nuk ploteson piken 3 të specifikimeve teknike
  - Nuk ploteson piken 4 të specifikimeve teknike
  - Nuk ploteson piken 5 të specifikimeve teknike
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Më datë 26.04.2024 eshte njoftuar si fitues i procedures se prokurimit operatori ekonomik “Marketing & Distribution” shpk. Por, më datë 10.06.2024 eshte njoftuar si fitues operatori ekonomik “Adenis Kastrati” P.F.

  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Adenis Kastrati viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i Njoftimit te Fituesit (Paraprak)
  Formular i Njoftimit te Ndryshimit te Fituesit
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data