Open Procurement Albania

Blerje materiale elektrike

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Nderrmarrja Rruga Durres
Objekti i Tenderit Blerje materiale elektrike
Nr. Reference REF-01982-04-19-2024
Vlera / Fondi Limit 12 450 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 22-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 09-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues 1.AS INVEST
2.Alb-Korrekt
3.AMEL – E.Z
4.Anadea
5.ARTEO 2028
6.Hest
7. INPLY
8. Magic Elektrik
9. Qamil Doka
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Anadea
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 8 641 300,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Per 6 muaj nga lidhja Kontartes
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.Alb-Korrekt, per arsye:
  - ashtu si eshte ne kerkesat e DT, qe diten e hapjes se ofertave duhet te paraqiten e mostrat e kerkuara, OE u paraqit dhe ne procesverbalin individual midis AK Ndermarrja Rruga Durres dhe OE gjatë shqyrtimit dhe vleresimit te Mostrave u vendos qe: Mostrat nuk jane sipas kerkesave ne Specifikimet Teknike.

  2.Amel-E.Z, per arsye:
  - eshte ne kerkesat e DT, qe diten e hapjes se ofertave duhet te paraqiten e mostrat e kerkuara, OE u paraqit dhe ne procesverbalin individual midis AK Ndermarrja Rruga Durres dhe OE gjatë shqyrtimit dhe vleresimit te Mostrave u vendos qe: Mostrat nuk jane sipas kerkesave ne Specifikimet Teknike.

  3.INPLY, per arsye:
  - ashtu si eshte ne kerkesat e DT, qe diten e hapjes se ofertave duhet te paraqiten e mostrat e kerkuara, OE u paraqit dhe ne procesverbalin individual midis AK Ndermarrja Rruga Durres dhe OE gjatë shqyrtimit dhe vleresimit te Mostrave u vendos qe: Mostrat nuk jane sipas kerkesave ne Specifikimet Teknike.
  4.Qamil Doka , per arsye:
  - ashtu si eshte ne kerkesat e DT, qe diten e hapjes se ofertave duhet te paraqiten e mostrat e kerkuara, OE u paraqit dhe ne procesverbalin individual midis AK Ndermarrja Rruga Durres dhe OE gjatë shqyrtimit dhe vleresimit te Mostrave u vendos qe: Mostrat nuk jane sipas kerkesave ne Specifikimet Teknike.

  5.ARTEO 2028 , per arsye:
  - Komisioni i Vleresimit te Ofertave, konstaton qe OE nuk ka paraqitur dokumentacion ne sisitemin elektronik dhe ashtu si eshte ne kerkesat e DT, qe diten e hapjes se ofertave duhet te paraqiten e mostrat e kerkuara, OE nuk u paraqit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Mostrat
  Formulari i Njoftimit te Fituesit (Paraprak)
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  Blerje materiale elektrike, viti 2024

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
  Institucioni Prokurues Nderrmarrja Rruga Durres
  Objekti i Tenderit Blerje materiale elektrike, viti 2024
  Nr. Reference REF-95899-02-21-2024
  Vlera / Fondi Limit 12 450 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 07-03-2024
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-03-2024
  Data e mbajtjes se tenderit 25-03-2024
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Per 6 muaj nga lidhja Kontartes
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1 b) në procedurat me një fazë nuk është dorëzuar asnjë ofertë e përshtatshme
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 17 datë 2 Prill 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Levrimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data