Open Procurement Albania

Blerje materiale ndertimi viti 2024 per rehabilitimin e rrugeve dhe objekteve ne zona te ndryshme te bashkise

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Finiq
Institucioni Prokurues Bashkia Finiq
Objekti i Tenderit Blerje materiale ndertimi viti 2024 per rehabilitimin e rrugeve dhe objekteve ne zona te ndryshme te bashkise
Nr. Reference REF-97542-03-06-2024
Vlera / Fondi Limit 16 666 666,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 07-03-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 02-04-2024
Data e mbajtjes se tenderit 02-04-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues 1.“Jody-Kompany” shpk
2.“Iliria/D” shpk
3.“Sark” shpk
4.“Tea/D” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • JODY COMPANY SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 15 934 560,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 21 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike te meposhtem:
  1.“Sark” shpk , per arsye:
  - nuk është në përputhje me të gjitha kërkesat dhe specifikimet e përcaktuara në njoftimin e kontratës dhe në dokumentet e tenderit:
  - Nuk ploteson piken 2. Kriteret e veçanta të kualifikimit: (b. Sigurimin e Ofertës, sipas Shtojcës 3 ), 2.3.4 Operatori ekonomik te duhet te kete impjant prodhimi betoni pronesi/përdorim me qera ose kontrate furnizimi për mallin objekt prokurimi.Për përmbushjen e këtij kriteri, operatorët ekonomikë duhet të vetëdeklarojnë disponimin e impiantit te prodhimit te betonit pronesi/përdorim me qera ose kontrate furnizimi.

  2.“Tea-D” shpk , per arsye:
  - nuk është në përputhje me të gjitha kërkesat dhe specifikimet e përcaktuara në njoftimin e kontratës dhe në dokumentet e tenderit, pa rënë ndesh me përcaktimet e nenit 38 të Ligjit nr. 162, datë 23.12.2020 “Për prokurimin publik”, për rrjedhojë nuk kualifikohet përsa i përket dokumentacionit administrativo – ligjor,(nuk ka ngarkuar ne SPE dokumentacionet tekniko ligjor) dhe oferta eshte mbi vleren e fondit limit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JODY COMPANY SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JODY COMPANY SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JODY COMPANY SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per JODY COMPANY SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Grafiku i Levrimit te Mallit
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formulari i Njoftimit te Fituesit (Paraprak)
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data