Open Procurement Albania

“Shërbim riparimi për automjete”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A
Objekti i Tenderit “Shërbim riparimi për automjete”
Nr. Reference REF-04506-05-13-2024
Vlera / Fondi Limit 9 974 600,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallur Prokurimi
Data e Njoftimit te Tenderit 14-05-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 27-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marrëveshjes kuadër do të jetë 12 muaj nga dita e nesërme punës pas nënshkrimit të draftit. Afati për cdo minikontratë do të jetë 15 ditë nga dita e nesërme e punës pas nënshkrimit të saj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-04506-05-13-2024
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Shërbim riparimi për automjete

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
  Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Durrës Sh.A
  Objekti i Tenderit Shërbim riparimi për automjete
  Nr. Reference REF-99633-03-28-2024
  Vlera / Fondi Limit 9 974 600,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 29-03-2024
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-04-2024
  Data e mbajtjes se tenderit 09-04-2024
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e marrëveshjes kuadër do të jetë 12 muaj nga dita e nesërme punës pas nënshkrimit të draftit. Afati për cdo minikontratë do të jetë 15 ditë nga dita e nesërme e punës pas nënshkrimit të saj.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik", Neni 98, pika 1:
  b) Nuk është paraqitur asnje ofertë e pershtatshme ne procedurat me një fazë
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Durrës REF-99633-03-28-2024
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 22 datë 29 Prill 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data