Open Procurement Albania

Mirëmbajtja dhe përmirësimi i sistemit të faturimit Al-Billing, sistemit WAMR , SQL Server Oracle Database, Omega Core Audit

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Shoqëria Rajonale Ujësjellës Kanalizime Korçë SH.A
Objekti i Tenderit Mirëmbajtja dhe përmirësimi i sistemit të faturimit Al-Billing, sistemit WAMR , SQL Server Oracle Database, Omega Core Audit
Nr. Reference REF-02668-04-25-2024
Vlera / Fondi Limit 2 758 200,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 08-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 08-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1. "iCom" Sh.p.k
2. "Tetra PRO" Sh.p.k
3. "Ei3 Software Solution" Sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Tetra PRO shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 655 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-05-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 9 muaj, duke filluar nga data e nënëshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Eshte skualifikuar operatori ekonomik i meposhtem:
  1. " iCom " Sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur Formularin Përmbledhës të Vetëdeklarimit , sipas Shtojcës 9
  -Nuk ka paraqitur Sigurimin e ofertes, sipas Shtojcës 3
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit

  Mirëmbajtja dhe përmirësimi i sistemit të faturimit Al-Billing, sistemit WAMR , SQL Server Oracle Database, Omega Core Audit

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
  Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korçe
  Objekti i Tenderit Mirëmbajtja dhe përmirësimi i sistemit të faturimit Al-Billing, sistemit WAMR , SQL Server Oracle Database, Omega Core Audit
  Nr. Reference REF-99656-03-28-2024
  Vlera / Fondi Limit 3 108 600,00
  Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e hapur e thjeshtuar
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 29-03-2024
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-04-2024
  Data e mbajtjes se tenderit 11-04-2024
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 9 muaj, duke filluar nga data e nënëshkrimit të kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Bazuar në Ligjin Nr. 162/2020, datë 23.12.2020 "Për Prokurimin Publik" me ndryshime, Neni 98, pika 1, gërma "c" procedura anullohet sepse fondi limit duhet të rillogaritet.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Buletini Nr. 20 datë 22 Prill 2024
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data