Open Procurement Albania

Asfaltim i rruges ne fshatin Plan,Njesia Administrative Luf-Qerret,Bashkia Puke

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Pukë
Institucioni Prokurues Bashkia Pukë
Objekti i Tenderit Asfaltim i rruges ne fshatin Plan,Njesia Administrative Luf-Qerret,Bashkia Puke
Nr. Reference REF-01678-04-17-2024
Vlera / Fondi Limit 16 666 666,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 18-04-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 03-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues 1. “Kombeas”sh.p.k
2. BOE “Progres Shkodra”sh.p.k&“S.M.O Union”sh.p.k
3. “Ndertuesi 2000”sh.p.k
4. “Mela”sh.p.k
5. BOE “Drini-1”sh.p.k & “Ndregjoni”sh.p.k
6. BOE “OUEN”sh.p.k & “Shpresa-Al”sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • “OUEN”sh.p.k - “Shpresa-Al” sh.p.k
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 14 292 359,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 7 javë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. “Kombeas”sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ploteson piken 2.3.7 pasi ne deklaraten e pergjithshme te vet-deklarimit ka deklaruar 3 punonjes si automakiniste ne kundershtim me kriterin ne te cilin jane kerkuar 4 automakiniste.
  -Ka paarqitur oferte ekonomike anomalisht e ulet

  2. BOE “Progres Shkodra”sh.p.k & “S.M.O Union”sh.p.k , per arsye:
  -“Progres Shkodra”sh.p.k nuk ka paraqitur shtojcen 8 deklaratene e pergjithshme
  -“S.M.O Union”sh.p.k Ka paraqitur certifikatat iso, por e kan afatin e skadimit me date 02.05.2024
  -“S.M.O Union”sh.p.k nuk posedon ne listen e mjeteve Autubot uji 1 cope ,Autobitumatrice 1 cope dhe kokore 15 cope.

  3. “Ndertuesi 2000”sh.p.k, per arsye:
  -Ka paraqitur certifikatat iso, por e kan afatin e skadimit me date 01.04.2024

  4. BOE “Drini-1”sh.p.k & “Ndregjoni”sh.p.k , per arsye:
  -Nuk kane deklararuar numrin e kontratave individuale te punes per punonjësit e paraqitur sipas listes se kërkuar
  -Nuk ka paraqitur nje deklarate listen e personelit kryesor te nevojshme per te zbatuar objektin.

  5. “Mela”sh.p.k, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur fizikish as vertetim dhe as listpagesat per periudhen e kerkuar sipas deklarimin te formularin permbledhes
  -Nuk ka paraqitur fizikish dokumentat per inxhinierin e ndertimit dhe ate gjeodet sipas deklarimin te formularin permbledhes.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Shpresa-Al” sh.p.k viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Shpresa-Al” sh.p.k viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Shpresa-Al” sh.p.k viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per “Shpresa-Al” sh.p.k viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Planimetria
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Profil Gjatesor
  Profil Terthor
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak
  Formular i Njoftimit te Fituesit Pas afatit te Ankimimit
  Projekti

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data