Open Procurement Albania

Rikostruksion rruge në Njësinë Administrative Sukth

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Institucioni Prokurues Bashkia Durres
Objekti i Tenderit Rikostruksion rruge në Njësinë Administrative Sukth
Nr. Reference REF-03197-04-30-2024
Vlera / Fondi Limit 16 666 575,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 02-05-2024
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-05-2024
Data e mbajtjes se tenderit 17-05-2024
Nr. i Operatoreve Konkurues 23
Operatore Konkurues 1. L.T.E CONSTRUCTION Shpk
2. KEGLI-DURI shpk
3. KOMBEAS sha
4. A.L-ASFALT shpk
5. BOE “M U R A T I” shpk & LIS KONSTRUKSION shpk
6. 2AF ALBANIA GROUP shpk
7. NDERTUESI 2000 Shpk
8. CAUSHI M shpk
9. ASI-2A CO shpk
10. INA shpk
11. VARAKU E shpk
12. K.M.K shpk
13. RRUGA URA ASFALTIM NR.2 ELBASAN Sha
147. LIQENI VII shpk
15. GLAVENICA shpk
16. KTHELLA shpk
17. BAMI HOLDING shpk
18. EURONDERTIMI 2000 shpk
19. S.M.O. UNION shpk
10. KUPA shpk
21. BOE 2Z KONSTRUKSION shpk & APIS CONSTRUCTION shpk
22. S I R E T A 2F shpk
23. SARK shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • L.T.E CONSTRUCTION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 857 100,00
  Data e shpalljes se fituesit 10-06-2024
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 30 (tridhjetë) ditë.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Jane skualifikuar operatoret ekonomike e meposhtem:
  1. KEGLI-DU, per arsye:
  -Nuk ka permbushur piken 2.1.c te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit
  -Nuk ka permbushur piken 2.3.5 te Kapacitetit Teknik, pasi ka vetedeklaruar 9 punetore ndertimi te thjeshte nga 23 te kerkuar.
  -Ka vetedeklaruar mjetin me targe AA590YI, por rezulton jashte intervalit te kerkuar.

  2. 2AF ALBANIA GROUP shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur sigurimin e ofertes
  -Ka deklaruar autobotin e ujit , por pa specifikuar te dhenat e mjetit qe do te angazhohet ne rast te kualifikimit te ofertuesit.

  3. NDERTUESI 2000 shpk, per arsye:
  -Nuk ka vetedeklaruar asnje drejtues mjeti nga 2 te kerkuar.

  4. VARAKU E shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur vërtetim për xhiron vjetore për vitet financiare 2021, 2022, 2023.

  5. K.M.K shpk, per arsye:
  - Nuk permbush piken 2.1.a te Kritereve te Vecanta te Kualifikimit, pasi referuar Formularit te Ofertes, sipas Shtojces 1, konstatohet se numri i references dhe objekti i procedures nuk i referohen procedures per te cilen ka ofertuar.

  6. BAMI HOLDING shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje automjet vetshkarkues me mase maksimale te autorizuar 3.5-7.5 ton.

  7. EURONDERTIMI 2000 shpk, per arsye:
  -Nuk ka paraqitur asnje angazhim me shkrim ndermjet ofertuesit dhe subjektit mbeshtetes.
  -Nuk ka deklaruar mjet graider ne permbushje te ketij kriteri.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Procesverbal "Per argumentimin dhe miratimin e specifikimeve teknike dhe kritereve per kualifikim"
  Grafiku i Punimeve
  Detyre Projektimi
  Formular i Njoftimit te Fituesit Paraprak

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data