Open Procurement Albania

Rivitalizimi I Rruges : "Blv Blu" Urbane Kamëz

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamëz
Objekti i Tenderit Rivitalizimi I Rruges : "Blv Blu" Urbane Kamëz
Nr. Reference REF-66246-01-31-2017
Vlera / Fondi Limit 86 818 451,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 01-02-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-02-2017
Data e mbajtjes se tenderit 24-02-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues KLAJGER KONSTRUKSION SHPK
KACDEDJA SHPK
BOSHNJAKU B SHPK
SIRETA 2F SHPK & ALKO KONSTRUKSION
CAUSHI SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • K A C D E D J A SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 81 584 629,00
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 97901555
  Data e lidhjes se kontrates 20-10-2017
  Kohezgjatja e kontrates 180 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ofertues të skualifikuar janë:
  1. Operatori ekonomik “Çaushi” shpk, nuk plotëson këto kërkesa:
  Nuk ka paraqitur asnje dokument te kerkuar nga ana e Autoritetit Kontraktor.
  2. Operatori ekonomik “Boshnjaku B”shpk, nuk plotëson këto kërkesa:
  Nga dokumentacioni I paraqitur mungojne : Nje ing.ndertimi, nje ing.mjedisi, nje arkitekt, nje ing.Elektrik, nje ing.hidro,nje ing.Gjeodet, nje auditues energjie,ndersa eksperti zjarrfikes nuk eshte ne listepagesat e tremuajve te fundit.
  3. Bashkimi I Operatoreve ekonomik “Sireta2 F” shpk & “Alko Konstruksion” shpk nuk plotëson këto kërkesa:
  Nuk jane paraqitur liste-pagesat e muajit Janar 2017.
  Njoftimi i Ri Klasifikimit është bërë në baze te vendimit te KPP nr.259/2017.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per K A C D E D J A SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.11 - DT.20-03-2017 ; NR.38 - DT.25-09-2017
  Lidhja e Kontrates NR.43 - DT.30-10-2017
  Apelime dhe Vendime te KPP

  Rivitalizimi I Rr. "Blv Blu"Urbane Kamëz

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
  Institucioni Prokurues Bashkia Kamëz
  Objekti i Tenderit Rivitalizimi I Rr. "Blv Blu"Urbane Kamëz
  Nr. Reference REF-59948-11-24-2016
  Vlera / Fondi Limit 86 818 451,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 25-11-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-12-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 19-12-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 180 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet pasi Bashkia Kamez ka aplikuar për financimin e projekteve, nga granti 1 “Infrastruktura vendore dhe rajonale”, programi i zhvillimit të infrastrukturës vendore dhe rajonale dhe eshte ne pritje te vendimit te KZHR per financimin e ketij projekti.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.49 - DT.12-12-2016

  Rivitalizimi I Rr. "Blv Blu"Urbane Kamëz

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
  Institucioni Prokurues Bashkia Kamëz
  Objekti i Tenderit Rivitalizimi I Rr. "Blv Blu"Urbane Kamëz
  Nr. Reference REF-59096-11-19-2016
  Vlera / Fondi Limit 86 818 451,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 21-11-2016
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-12-2016
  Data e mbajtjes se tenderit 14-12-2016
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 180 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet per arsye te ndryshimit projektit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.47 - DT.30-11-2016

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data