Open Procurement Albania

Rikonstruksion Rruga "Draçin" (faza e dytë)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkodër
Objekti i Tenderit Rikonstruksion Rruga "Draçin" (faza e dytë)
Nr. Reference  REF-74179-03-27-2017
Vlera / Fondi Limit 16 814 166,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-03-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-04-2017
Data e mbajtjes se tenderit 21-04-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Albavia Shpk - Nika Shpk & Kthella Shpk - Sark Shpk - S.M.O Vataksi Shpk & S.M.O Union Shpk - Delia Impex Shpk - Viante Konstruksion Shpk - Alb-Tiefbau Shpk - Ndregjoni Shpk - Boshnjaku.B Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBAVIA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 10 529 139,00
  Data e shpalljes se fituesit 19-05-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 12634966
  Data e lidhjes se kontrates 14-06-2017
  Kohezgjatja e kontrates 45 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  1-U skualifikua operatori ekonomik “ Delia Impex” shpk per keto arsye: Preventivi ka gabime aritmetikore me mbi 2 %. Ing. elektrike Katerina Dhoska (Thomaj) me kontratë pune deri ne 30.4.2018, rezulton se Diploma është ne emër të Luljeta Mitrush Thomaj, Licensa e paraqitur është ne emer te Katerane Trushi Dhoska. Te gjitha fotot e bashkelidhuna nuk jane te shoqeruara me dokumenta teknike. Në vend te autobotit keni paraqitur dokumentacion për kamion, paraqet fature per depozite uji pa foto.
  2.U skualifikua operatori ekonomik “SARK” shpk per keto arsye: Preventivi ka gabime aritmetikore me mbi 2 %. Vertetim OSHEE Fier nr. 1511 prot., dt. 24.3.2017 është për kontratën me OSHEE në emër të Sabri Kajolli. Me z. Sabri keni lidhur një kontratë qeraje e cila nuk është para noterit, gjë që bie në kundershtim me dispozitat e Kodit Civil të R.Sh –së. Nuk keni paraqitur asnje dokumentacion për minieskavatorin. Nuk ka paraqitur asnje dokumentacion për autobitumatricen. Nuk ka asnje dokumentacion për matrapikun.
  3.U skualifikua operatori ekonomik “Boshnjaku-B” shpk per keto arsye: Në dokumentacionin e përcjellë mungojnë shtojcat nr. 5 dhe 7. Mungojnë kopjet e certifikuara te bilanceve nga autoritetet perkatese(Dega e Tatim Taksave) per vitet (2014 - 2015 - 2016). Mungon liçensa profesionale leshuar nga organet perkatese. Mungon dokumentacioni për inxhinierët. Dokumentacioni i paraqitur për Gazmira Demushi nuk është I plote pasi mungon diploma bachelor.
  4.U skualifikua bashkimi i operatoreve ekonomik “S.M.O Vataksi” sh.p.k. dhe “S.M.O Union” sh.p.k per keto arsye: Sipas QKR te SMO Union jane 3 administratore. Sipas kontratës së bashkëpunimit mes SMO Vataksi dhe SMO Union, në të dyja është përfaqësues I vetem ligjor ligjor Xhevat Vataksi, ne nje kohe qe per SMOO Union duhet te ishin te tre administratoret ose prokura e perfaqesimit te firmosej nga te tre administratoret e shoqerise.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.21 - DT.29-05-2017
  Lidhja e Kontrates NR.24 - DT.19-06-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data