Open Procurement Albania

Rikonstruksion Rruga "Osja e Falltores" (blloqe pallatesh)

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Shkodër
Institucioni Prokurues Bashkia Shkodër
Objekti i Tenderit Rikonstruksion Rruga "Osja e Falltores" (blloqe pallatesh)
Nr. Reference REF-74171-03-27-2017
Vlera / Fondi Limit 6 814 599,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-03-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-04-2017
Data e mbajtjes se tenderit 21-04-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 9
Operatore Konkurues Karl Gega Konstruksion Shpk - Kombeas Shpk - Nika Shpk - Albavia Shpk - Sark Shpk - Lacaj Shpk & Rroku GUEST Shpk - Kadia Shpk - NDREGJONI Shpk - Alb-Tiefbau Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALBAVIA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 832 509,00
  Data e shpalljes se fituesit 13-07-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 5799011
  Data e lidhjes se kontrates 21-09-2017
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ankesa ka patur. Me shkresën nr.7050 prot datë 12.05.2017 protokolluar pranë Autoritetit Kontraktor Bashkia Shkodër ka paraqitur formularin e ankesës për prokurimin në lidhje me vendimin e KVO operatori ekonomik “Karl Gega Konstruksion“ sh.p.k. Me shkresen nr.7050/1 prot datë 15.05.2017 iu kthye pergjigje operatorit ekonomik “Karl Gega Konstruksion“ sh.p.k duke e marre pjeserisht ne konsiderate. Me shkresën nr.7165 prot datë 15.05.2017 protokolluar pranë Autoritetit Kontraktor Bashkia Shkodër ka paraqitur formularin e ankesës për prokurimin në lidhje me vendimin e KVO operatori ekonomik “Nika” sh.p.k. Me shkresen nr.7165/1 prot datë 15.05.2017 iu kthye pergjigje operatorit ekonomik “Nika ” sh.p.k.duke e refuzuar atë. Me shkresën nr.7269 prot datë 17.05.2017 protokolluar pranë Autoritetit Kontraktor Bashkia Shkodër ka paraqitur formularin e ankesës drejtuar Komisionit dhe per dijeni Bashkise Shkodër operatori ekonomik “Karl Gega Konstruksion“ sh.p.k. Me vendimin nr.960/1 Prot date 17.05.2017 Komisioni i Prokurimit Publik vendos pezullimin e kesaj procedure prokurimi. Me vendimin nr.502/2017 Prot date 07.07.2017 Komisioni i Prokurimit Publik vendos te mospranoje ankesen e bere nga operatori ekonomik “Karl Gega Konstruksion“ sh.p.k. duke lejuar Autoritetin Kontraktor me hapat e metejshem te procedures.
  Ka ofertues te skualifikuar. 1-U skualifikua operatori ekonomik “Karl Gega Konstruksion“ sh.p.k për keto arsye: Megjithëse deklaron 31 punonjës, shumica janë me 0 ditë punë ose më pak ditë pune, prandaj numri mesatar i punonjesve nuk arrin numrin e kërkuar në DST. Kontrata e OSHEE është në emer te Genc Xhura. Nuk ka nje kontrate notariale te paraqitur per marrjen ne perdorim nga Karl Gega.
  2-U skualifikua operatori ekonomik “Kombeas”sh.a për këto arsye: Në licensën e shoqërisë me nr. NZ.5814/14 keni drejtues ligjor Rudina Haxhiu, Kol Laska, Astrit Nabolli dhe Mhill Ndreca. Rudina Haxhiu dhe Kol Laska nuk rezultojnë më as në listpagesat e shoqërisë dhe as në QKB. Sipas QKB-së admisnitrator të shoqerisë janë Astrit Nabolli, Mhill Ndrerca dhe Dritan Gjana, këtij të fundit i ka skaduar afati i emërimit që në nëntor të vitit 2016. 2. Pas kërkesës për verifikim të dokumentacionit të përcjellë nga DRTLezhë nga kjo e fundit është konfirmuar fakti qe ju keni detyrime të papaguara. 3. Mjetit me targa LA8501A, i mungon leja e transportit. 3-U skualifikua operatori ekonomik “Nika”sh.p.k për keto arsye: Pas verifikimit në DRTShkodër të detyrimeve tatimore nga kjo e fundit është konfirmuar fakti qe ju keni detyrime të papaguara. 4-U skualifikua operatori ekonomik “Kadia”sh.p.k për keto arsye: Vertetimet e tatim taksave për numrin e punonjesve të siguruar janë kontradiktore. Inxhinieri topograf nuk e ka të shënuar në librezë punësimin tek firma , ndërkohë figuron me nga 2 ditë pune në muaj. Në vend të autobitumatriçes ka sjellë dokumentacion për autobot uji.
  5-U skualifikua operatori ekonomik “Lacaj sh.p.k dhe Rroku GUEST sh.p.k për keto arsye: Tek preventivi i paraqitur, në seksionin “Punime ndërtimi” nr. 6 “FV bordure betoni”, për sasinë 282 ml, oferta është 0. 2. Kontrata e OSHEE është në emër të Sait Ymeri. Nuk ka një kontratë notariale të paraqitur për marrjen në përdorim të objektit nga shoqëria Laçaj. 6-U skualifikua operatori ekonomik “Alb-Tiefbau” sh.p.k për keto arsye: Nuk keni paraqitur listpagesa për periudhën janar-dhjetor 2016 dhe janar-shkurt 2017. Autobitumatricja me targa SH 5012 E i ka skaduar sgs me dt. 27.4.2017.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ALBAVIA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.28 - DT.17-07-2017
  Lidhja e Kontrates NR.39 - DT.02-10-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data