Open Procurement Albania

Skema Ujitëse Ballaban (ujitje e fushës Ballaban, vazhdim)

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Këlcyrë
Institucioni Prokurues Bashkia Këlcyrë
Objekti i Tenderit Skema Ujitëse Ballaban (ujitje e fushës Ballaban, vazhdim)
Nr. Reference REF-14519-05-23-2017
Vlera / Fondi Limit 20 833 333,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 24-05-2017
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-06-2017
Data e mbajtjes se tenderit 15-06-2017
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues NIKA SHPK - B 93 SHPK - FLED SHPK - SHENDELLI SHPK & 2AF SHPK - SHAMO KONSTRUKSION SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • SHENDELLI SHPK - 2AF SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 20796723.53
  Data e shpalljes se fituesit 20-06-2017
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 24956068.24
  Data e lidhjes se kontrates 12-07-2017
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ankesa ka pasur: Ankese e operatorit ekonomik NIKA sh.p.k prane AK, Bashkia Kelcyre, ka marrë përgjigje në datë 28.06.2017.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm 1.NIKA shpk me NIPT J76705047U, Perkatesisht per keto arsye: - Nuk ka arriur te paraqese dokumentacion te plote per te deshmuar plotesimin e pikes 6 dhe 6.3 te Kritereve te Vecanta per Kualifikim.
  2. B 93 shpk me NIPT J62903508R, Perkatesisht per keto arsye: - Operatori nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te plote per te deshmuar plotesimin e pikes 2.1 DHE 2.6 te Kritereve te Vecanta per Kualifikim.
  3. FLED shpk me NIPT, K17621104C Perkatesisht per keto arsye: -Operatori ekonomik nuk ploteson pikën 2.2. c dhe 9 te kritereve te vecanta per kualifikim.
  4. SHAMO KONSTRUKSION ”sh.p.k , me nipt L01326020F Perkatesisht per keto arsye: - Operatori nuk ka arritur te paraqese dokumentacion te sakte per te deshmuar plotesimin e pikes 2.3.1; 2.2 d dhe 5.3 te kritereve te vecanta per kualifikim , shtojca 10 e DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per SHENDELLI SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit NR.29 - DT.24-07-2017
  Lidhja e Kontrates NR.30 - DT.31-07-2017

  Skema Ujitëse Ballaban

  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Këlcyrë
  Institucioni Prokurues Bashkia Këlcyrë
  Objekti i Tenderit Skema Ujitëse Ballaban (ujitje e fushës Ballaban,vazhdim)
  Nr. Reference REF-74533-03-28-2017
  Vlera / Fondi Limit 20 833 333,00
  Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 29-03-2017
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-04-2017
  Data e mbajtjes se tenderit 20-04-2017
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Anullohet per mungese konkurence . (Ne kete propcedure asnje prej ofertuesve nuk u kualifikua per arsye te mospermbushjes se dokumentacionit te kerkuar ne DST.Brenda afatit ligjor te paraqitjes se ankesave nuk pati asnje ankese .)
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit NR.21 - DT.29-05-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data