Open Procurement Albania

Projekt preventiva zbatimi pėr rikonstruksionin e godinave pėr Inspektoriatet Rajonale- Burimi i Financimit - Buxheti i shtetit pėr investime, celur nė favor tė ISHSH

Contracted Institution Central State Health Inspectorate
Tenderer Institution Central State Health Inspectorate
Tender object Projekt preventiva zbatimi pėr rikonstruksionin e godinave pėr Inspektoriatet Rajonale- Vendi i kryerjes sė shėrbimeve, objekt i kontratės: Kukės, Dibėr, Gjirokastėr, Shkodėr, Berat, Lezhė- Burimi i Financimit - Buxheti i shtetit pėr investime, celur nė favor tė ISHSH
Reference No. REF-57163-11-08-2016
Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 333 333,00
Type of Contract Rental Contract
Procurement Method Request for Proposal
Stage Procedure Signed the Contract
Tender Publication Date 14-11-2016
Last date of Submitted Documents 18-11-2016
Tender Held Date 18-11-2016
No. of Bidders 4
Bidders A&E ENGINEERING SHPK - A- SH ENGINEERING SHPK - ERALD G SHPK - NOVATECH STUDIO
Successful Bidder /Supplier / Provider
 • ERALD-G SHPK
 • The winning bid ALL without vat 1 250 000,00
  Bidder Announcement date 23-11-2016
  Award and Contract Amount ALL with VAT 1 500 000,00
  Contract date 12-12-2016
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 21 ditė
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals Janė s'kualifikuar ofertuesit e mėposhtėm:
  Pėrkatėsisht pėr arsyet e mėposhtme:
  1- "A & E ENGINEERING" shpk K72113010E
  Nuk ploteson kushtin:
  Ofertuesi duhet te paraqese: Metodologjia e Propozuar per realizimin e sherbimit te kerkuar, e cila perfshin:
  • Metodologjine e riorganizimit dhe rikonstruksionit-
  • Skema funksionale te ambienteve qe do te rikonstruktohen (pėr ēdo godine)-
  Arsyeja qendron ne faktin se:
  1- Nuk eshte paraqitur asnje skeme funksionale e ambienteveqe do te rikonstruktohen (ashtu sic eshte kerkuar, per cdo godinė)-
  2- Nuk eshte paraqitur nje Metodologji nga ana e shoqerise projektuese per projektin ne fjale-
  Nuk ploteson kushtin:
  Operatori ekonomik duhet tė ketė jo mė pak se - 6 (gjashtė) punonjės tė siguruar pėr periudhen Janar – Shtator 2016, pėr kėtė kriter operatori ekonomik duhet tė paraqesė:
  4- Vėrtetim tė lėshuar nga Drejtoria e Tatimeve, ku tė specifikohet numri i punonjėsve tė siguruar, tė shoqėruar detyrishimt me listepagesat e plotesuara rregullisht sipas formularit te percaktuar (E-sig 025 a), te cilat duhet te jene te konfirmuara nga dega e Tatim Taksave ku eshte i regjistruar- Arsyeja qendron ne faktin se:
  Nuk ka paraqitur vertetimin lėshuar nga Drejtoria e Tatimeve per muajin shtator 2016, si dhe E-sig -025 a per ketemuaj-
  2- "A-SH- ENGINEERING" shpk
  Nuk ploteson kushtin:
  Ofertuesi duhet te paraqese :
  5- Ofertuesi duhet te paraqese: Metodologjia e Propozuar per realizimin e sherbimit te kerkuar, e cila perfshin:
  • Metodologjine e riorganizimit dhe rikonstruksionit-
  • Skema funksionale te ambienteve qe do te rikonstruktohen (pėr ēdo godine)-
  Arsyeja qendron ne faktin se:
  1- Nuk eshte paraqitur asnje skeme funksionale e ambienteve qe do te rikonstruktohen (ashtu sic eshte kerkuar, per cdo godinė)-
  3- "NOVATECH STUDIO"shpk- Shoqeria nuk ka paraqitur asnje dokument te vlefshem dhe as oferten
  Cancellation reason
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Monitor Transactions / Actual Spendings for this Contractor
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Nr.45 - Dt.31-10-2016
  Standard Tender Documents
  Bidder Announcement Formulari i njoftimit tė fituesit
  Signing of the Contract Nr.50 - Dt.19-12-2016

  Projekt preventiva zbatimi pėr rikonstruksionin e godinave pėr Inspektoriatet Rajonale- Burimi i Financimit - Buxheti i shtetit pėr investime, celur nė favor tė ISHSH

  Contracted Institution Central State Health Inspectorate
  Tenderer Institution Central State Health Inspectorate
  Tender object Projekt preventiva zbatimi pėr rikonstruksionin e godinave pėr Inspektoriatet Rajonale- Vendi i kryerjes sė shėrbimeve, objekt i kontratės: Kukės, Dibėr, Gjirokastėr, Shkodėr, Berat, Lezhė- Burimi i Financimit - Buxheti i shtetit pėr investime, celur nė favor tė ISHSH
  Reference No. REF-54170-10-18-2016
  Estimated / Ceiling Value ALL without VAT 1 333 333,00
  Type of Contract Rental Contract
  Procurement Method Request for Proposal
  Stage Procedure Cancelled Procurement
  Tender Publication Date 21-10-2016
  Last date of Submitted Documents 31-10-2016
  Tender Held Date 31-10-2016
  No. of Bidders
  Bidders
  Successful Bidder /Supplier / Provider
 • The winning bid ALL without vat
  Bidder Announcement date
  Award and Contract Amount ALL with VAT
  Contract date
  Planned Milestones of Contract / Start and End Date 21 ditė
  Renewal Contract Additional Value (ALL with VAT)
  Appeals
  Cancellation reason Anullohet pėr probleme nė vlerėsimin teknik tė operatorėve ekonomik
  Additions
  Transaction / Actual Spending
 • Public Announcement Bulletin
  Announcement of Procurement Formulari i njoftimit tė kontratės
  Bidder Announcement
  Signing of the Contract
  Cancellation of Procurement Nr.45 - Dt.14-11-2016


  The development of the Red Flags algorithm, in the period between 2 July 2017 - 28 February 2018, was financially supported by the United States Agency for International Development (USAID), through the "Transparency in Health Engagement" project.


  The establishment of this portal's database was financially supported, in the period between June 2016 - January 2017, from the US Embassy Democracy Commission, Small Grants Program.

  The opinions, findings, conclusions and recommendations expressed are those of the author/s and do not necessarily represent those of the Donors.