Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
4 2,005,516,891 4 2,005,516,891 1,437,953,850

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, Faza III, 2 Lote Rajonet 1 & 2 570,833,320 Announced the Winner 415,496,925
Ndërhyrje për përmirësimin e shtresave asfaltike, (rajoni 1 dhe 2) 466,666,658 Announced the Winner 330,978,880
Përmirësimi i shtresave asfaltike për rrugët në Rajonet 1 dhe 2 583,333,333 Announced the Winner 323,230,000
Ndertim i ures se Zeze dhe mbrojtje nga permbytjet te qytetit Fushe Kruje. 384,683,580 Signed the Contract 368,248,045
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data