Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
7 2,199,348,492 7 2,199,348,492 1,531,868,904

Tenders list

  • < previous
  • 1
  • next >
Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Rikonstruksioni i rruges Salari-Nivice”, Bashkia Tepelene ”. 208,289,887 Announced the Winner 115,134,592
Përmirësimi i infrastrukturës rrugore në funksion të zhvillimit të turizmit dhe agroturizmit në Rajonin 4. 618,371,666 Signed the Contract 421,287,294
Rikonstruksion i Sheshit Taulantia Bashkia Durres. 362,816,046 Announced the Winner 284,308,036
Rivitalizimi urban i bulevardit Maliq - Drithas . 189,703,418 Signed the Contract 133,831,303
Rikonstruksioni rruges "Ura e Çorumit - Zhabiak - Ura e Çepanit". 261,111,695 Signed the Contract 181,682,963
Sistemim-asfaltim i rruges se unazes poliklinike-7 pallatet Vlore . 485,833,310 Signed the Contract 346,777,116
Rikonstruksion i rrugës kthesa e Bishanit – Boçovë – varrezat e fshatit Bashkim, Komuna Levan. 73,222,470 Signed the Contract 48,847,600
  • < previous
  • 1
  • next >

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data